Ейми Шумър е изправена пред негативна реакция, след като се шегува за теглото на Дженифър Лорънс

Ейми Шумър е американски комик, който беше наказан онлайн за забележка относно теглото на Дженифър Лорънс на Оскарите. Събитието, организирано от 40-годишната Уанда Сайкс и Реджина Хол, видя певицата I Feel Pretty да изпече колкото се може повече хора на 27 март. По-късно тя смени концентрацията си от индивиди към филми с пълнометражния Don 2021 Нямам предвид. След това Шумър се пошегува за наддаването на тегло на Лорънс след излизането на филма.

Вярвам, че членовете на Академията не четат рецензии. Чакай малко – много ми хареса филма. Дженифър Лоурънс беше невероятна в него, въпреки че наддаде малко тегло тази година.

Дженифър Лоурънс изглеждаше прекрасно в него, въпреки че тази година наддаде малко на тегло. Дженифър Лоурънс и съпругът Кук Марони родиха първото си дете през февруари 2022 г., което обяснява повечето от наддаването на тегло, за което Ейми Шумър намеква.Twitter беше възмутен, когато Ейми Шумър се пошегува с J-weight, Law’s, като някои дори обвиниха комика, че я засрамва. Много потребители също наказаха тези, които просто говореха за конфликта Уил Смит-Крис Рок и не покриваха други аспекти на шоуто за наградите.

Какво друго спомена Ейми Шумър по време на награждаването?

Освен Дженифър Лоурънс, Шумър се подигра на Леонардо ди Каприо, който също имаше ключова роля в Не гледай нагоре.

Какво мога да кажа за него? Той е направил толкова много, за да се бори с изменението на климата и да остави след себе си един по-добър, по-зелен свят – за своите приятелки, отбеляза Ейми Шумър за Ди Каприо.

 Ейми Шумър

Тя добави препратка към тези, които не го разбират, като каза, че това е така, защото той винаги е бил по-възрастен от повечето нейни приятелки. За щастие на Ди Каприо, той не беше в тълпата, за да поеме подигравката на Шумър, тъй като събитието започна с двама други съ-домакини.

Джесика Частейн беше доволна от подигравките на Шумър към Ди Каприо.

Накрая Шумър наказа режисьора Арън Соркин за това, че е Рикардо.

Искам да кажа, Арън Соркин, как можеш да продуцираш филм за най-легендарния женски комикс и да не получиш нито един смях? Брилянтен. Фантастично е. Това е като да снимате филм на Майкъл Джордан и просто да показвате пътуванията с автобус между мачовете. невероятно

 Ейми Шумър

94-ата церемония по раздаването на наградите Оскар за първи път беше домакин на три жени. Упи Голдбърг стана първата жена, която сама води Оскарите през 1994 г. и го направи толкова ефективно, че се завърна през 1996 и 1999 г. Между 2007 и 2014 г. Елън Дедженеръс беше последната жена домакин. Нийл Патрик Харис, Крис Рок и Джими Кимел бяха домакини на Оскарите през последните години.

Популярни Публикации