Ейми Пол - Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Ейми Пол е знаменитост в TikTok, която е постигнала слава със своите влогове за живота си с хронично заболяване в своя канал на Ейми Пол. Нейните видеоклипове й спечелиха над милион последователи в Instagram. Научете повече за нетната стойност на Ейми Пол, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Ейми Пол
Псевдоним Ейми
Известен като Знаменитост от TikTok
Рождена дата 26 май 1993 г
Възраст 28 години
Хороскоп Водолей
Родно място Англия
Бащино име Дейвид Пол
Майчино име Джоан Пол
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 52 кг
Измервания на тялото N/A
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 60 хиляди долара

Възраст и ранен живот на Ейми Пол

Ейми Пол е роден в Англия на 26 май 1993 г . Тя е 28 години към 2021 г . Джоан и Дейвид, нейните родители, са включени в нейния акаунт в TikTok. Андрю е името на брат й. Беслер, нейната унгарска висла, е нейното куче. Нейната зодия е Дева. Ейми Пол е пълното й име. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. По отношение на нейните образователни подробности, Ейми Пол е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Ейми Пол

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отличен и готин характер. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Ейми Пол

Ейми Пол (Източник: Google)

Нетната стойност на Ейми Пол 2022 г

Колко е нетната стойност на Ейми Пол? Нетното състояние на Ейми Пол е между 000 към 2022 г . Нейната отлична професия на Tiktok Star е неговият основен източник на пари.

кариера

През март 2020 г. тя стартира акаунта си в TikTok. Нейното дебютно видео в TikTok, което има над един милион гледания, е комедиен скеч за движение в инвалидната й количка. Сега тя пребивава в заведение за неврологична рехабилитация и очаква скоро да се върне у дома. Спрете да се борите със себе си и започнете да се борите за себе си, казва тя всеки ден. През август 2020 г. тя пусна комплект в TikTok към песента Pain на Неса Барет.

Ейми Пол гадже & запознанства

С кого се среща Ейми Пол? Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. В момента тя няма романтична връзка с никого. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е влизала в полемики.

Популярни Публикации