Ейми Маркос- Уики, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Ейми Маркос е добре известен Давао Сити, базиран във Филипините певец, лайфстайл писател, влиятелен човек в социалните медии, разработчик на дигитален бизнес и предприемач. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като член на семейство Маркос. Ейми Маркос е осиновената дъщеря на Фердинанд и Имелда Маркос, според Wikipedia.

Бързи факти

Пълно истинско име Ейми Ромуалдес Маркс.
Сценично име Ейми Маркос.
Възраст (към 2022 г.) 43 години.
Професия Музикант, лайфстайл писател, медийно лице, член на семейството на знаменитост и предприемач.
Дата на раждане 2 май 1979 г. (сряда).
Място на раждане Давао Сити, Филипините.
Сегашен адрес Метро Манила, регион на националната столица, Филипините.
образование Завършвам.
Алма матер SOAS, Лондонски университет.
Колеж по право, Лондон, Англия.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност филипински.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски произход).
Религия Кристиян.
Зодия Телец.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 5″

Възраст и ранен живот на Ейми Маркос

Ейми Ромуалдес Маркс беше роден на 2 май 1979 г. в град Давао, Филипините. Тя се придържа към християнската вяра. Според нашето проучване рожденият ден на Ейми е на 2 май всяка година. Възрастта на Ейми е 43 години (към 2022 г.). Тя е образована жена. Според съобщения в медиите Маркос е получила следдипломна степен по медии и култура от SOAS, Лондонски университет. Освен това тя посещава колежа по право в Лондон, Англия. Тя се записва в близкото частно училище за началното си образование.

Височина и тегло на Ейми Маркос

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ейми Маркос е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Ейми Маркос

Нетната стойност на Ейми Марко

Колко е нетната стойност на Ейми Маркос? Към октомври 2022 г. Ейми Маркос нетна стойност се смята, че е между милион – милиона . Отличната й професия на копиехвъргачка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Що се отнася до нейната кариера, Ейми Маркос е професионален музикант. Участвала е и в няколко музикални събития. Ейми работи и като професионален лайфстайл писател. В момента тя е наета като лайфстайл колумнист за The Daily Tribune. Освен това тя е създател на ARM Digital Consultancy. Ейми също подкрепя семейството си Маркос на изборите във Филипините през 2022 г. По време на митинги тя публикува няколко снимки в социалните медии.

Ейми Маркос Съпруг и брак

Кой е съпругът на Ейми Маркос? Ейми Ромуалдес Маркос има съпруг. „Мама маниак“, отбеляза тя на страницата си в Instagram. Тя обаче не дава никаква информация за съпруга или децата си. Ейми също обича да прекарва време с приятелите и колегите си. Този уебсайт ще бъде актуализиран с информация за нейния съпруг и деца.

Популярни Публикации