Ейми Хауер- Уики, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Ейми Ръсел е известен американски масажист, партньор на знаменитост, мотоциклетист, медийна личност и бизнесдама от Бойзи, Айдахо. Тя е добре известна в цялата страна като приятелката на Роузи О’Донъл. Роузи О’Донъл е известен американски комик, телевизионен продуцент и актьор, според Wikipedia. Тя е добре известна с това, че е домакин на популярната програма за разговори The Rosie O’Donnell Show.

Бързи факти

Истинско име Ейми Ръсел.
Известен като Ейми Хауер.
Професия Масажист, звезден партньор, моторист, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 43 години.
Рождена дата 1979 г.
Родно място Бойс, Айдахо, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Спокейн, Вашингтон, Съединени американски щати.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Колеж по масажна терапия в Юта.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Ейми Хауер

Ейми Хауер е роден в Съединените щати през 1979 г. в Бойзи, Айдахо. Не можем да определим точната й дата на раждане. Ейми е на 43 години, според нейната страница в TikTok (към 2022 г.). Тя е родена през 1979 г., според това. Тя е вярваща християнка. Що се отнася до образованието, Хауер завършва основните си курсове в местно частно училище. След това е приета в колежа по масажна терапия в Юта. През ноември 2003 г. тя завършва тази институция със степен масажист. След това започва работа като професионален масажист.

Височина и тегло на Ейми Хауер

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с уникална и готина личност. Ейми Хауер е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е сива и има сини очи.Ейми Хауер Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ейми Хауер? Тази прекрасна жена изкарва комфортен живот като масажист. Освен това, тя печели пари от своя уеб бизнес. Нетното състояние на Ейми Хауер се оценява на между и милиона (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

През ноември 2003 г. Ейми завършва колежа по масажна терапия в Юта. Тя беше обучена на терапевтичен масаж въз основа на шведската хипотеза и подход, който й осигури солидна основа за овладяване на многобройни модалности на тялото. Хауер също беше обучен на източната парадигма за лечение на тялото, която включва шиацу, рефлексология и масаж на точки на натиск, както и модерни западни модалности като структурна работа на тялото, терапия на тригерни точки, нараняване, месене, спортно разтриване и краниално сакрално лечение.

Тя съчетава по-голямата част от тези тактики, за да осигури персонализирано решение за специфичните нужди на своя клиент. Ейми обаче има силно желание да помага на другите и се радва да предоставя помощ, от която според нея всеки наистина има нужда. Тя често казваше, че може да няма по-значим подарък от това да ви помогне да се освободите от дискомфорта. Ейми предлага най-добрите масажни услуги в Спокейн, Вашингтон на своите клиенти.

Ейми Хауер Гадже и срещи

С кого се среща Ейми Хауер? Що се отнася до романтичния й живот, Ейми има връзка с Роузи О’Донъл. Роузи О’Донъл е известна американска актриса, комик и телевизионен продуцент. Според докладите Ейми и Роузи обявиха любовта си в Instagram на 1 юни 2022 г. Освен това те направиха своя дебют на червения килим през юли 2022 г.

Ейми вече се омъжи за съпруга си (името не е известно). Тя се разведе след няколко години брак. Нека ви информирам, че тя е майка на две деца, Изи Портър (дъщеря) и Елиът Портър (син) (син). Сега тя живее прекрасен живот с настоящата си спътница Роузи О’Донъл.

Популярни Публикации