Ейми Дегиз – Уики, възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Ейми Дегиз е американски политик и бивш учител. Тя служи в Градския съвет на Джърси като демократ. Сега тя е член на Общинския съвет на Джърси. Ейми е прекарала няколко години в обучение на ученици в Джърси Сити.

Бързи факти

Пълно истинско име Ейми М. Дегиз
Име Ейми Дегиз
Псевдоним Ейми
Възраст (към 2022 г.) 37 години
Популярни за Работи като член на съвета в Ню Джърси
Професия Учител, политик
Дата на раждане През 1986г
образование Бакалавърска степен по социални науки със сертификат за учител, незначителни изследвания на жените
Магистър по образователни технологии
Магистър по образователно лидерство
Училище Академия Светото семейство 2003
Алам Матер Държавен университет Монтклер
Американски колеж по образование
NJEXCEL
Място на раждане Джърси Сити
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Езици Английски
Зодия Не се знае
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Ейми Дегиз Възраст и ранен живот

Ейми Дегиз е родена през 1986 г. в Джърси Сити и живее там от малка. Тя завършва училището си с високи резултати, докато живее в Ню Джърси. Тя има бакалавърска степен по история от държавния университет в Монтклер. Ейми има и магистърска степен по образователни технологии. Започва да преподава история в училище след завършване на обучението си.

Височина и тегло на Ейми Дегиз

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ейми Дегиз е висока 5 фута 4 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.Ейми Дегиз Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ейми Дегиз? Нетното състояние на Ейми Дегиз не е толкова голямо, колкото това на много други законодатели в Съединените щати. Тя има нетна стойност от 0k USD в резултат на преподавателската си работа.

кариера

Почти всеки жител на Ню Джърси е наясно с кариерата на Ейми Дегиз като учител. Тя е учител в държавно училище и ръководител на Демократическата организация на окръг Хъдсън. Тя започва работа за града през 2017 г. През 2017 г. за първи път е назначена за попечител на Образователния съвет на Джърси Сити. Впоследствие тя беше избрана за пълен мандат в борда, който заемаше до 2019 г. Ейми започна своята преподавателска кариера през 2008 г. Преди това преподаваше история в гимназията County Prep. Тя също така е служила като наставник на младежи извън училище и като вицепрезидент по обучението на съюза. Настоящата позиция на Ейми в технологичните училища на окръг Хъдсън е координатор на чиракуването в отдела за планиране и развитие на кариерата. През 2018 г., след като се присъедини към публичния сектор, тя беше избрана за първата жена председател на Демократическата партия в окръга. Тя се справи добре с местната партия, докато беше председател.

Amy DeGise Гадже и срещи

С кого се среща Ейми ДеГиз? Ейми Дегиз има гадже на име Джак Колинс. Колингс, Джак, е на 46 години. Годеникът на Ейми живее в Джърси Сити и работи като пожарникар в пожарната служба в Джърси Сити. Освен това Джак беше обявен за ирландски пожарникар на годината. Ейми има куче, наречено Джърси момиче (американски булдог). Нейното кученце беше спасено от Liberty Humane Society.

Популярни Публикации