Ейми Чиморели - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Ейми Чиморели е известен вокалист и китарист от Съединените щати. Ейми Чиморели стана известна като член на Cimorelli, пееща група от всички братя и сестри. По същия начин известната певица натрупа значителна база от фенове в социалните медии.

Бързи факти

Пълно име: Ейми Чиморели
Дата на раждане: 01 юли 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Певец, автор на песни
Държава: елен
Височина: 4 фута 11 инча (1,50 м)
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
баща Майкъл Чиморели
Майка Лин
Братя и сестри 10

Биография на Ейми Чиморели

Ейми Чиморели е родена на 1 юли 1995 г. и празнува рожден ден всяка година на тази дата. По същия начин певицата в момента е на 26 години. Родена е в град Сакраменто, Калифорния, САЩ. Освен това знаменитата певица е от американски произход и е родена под зодия Рак.

Преминавайки към семейния произход на звездната певица, тя е родена от Лин и Майкъл Чиморели. Що се отнася до нейните братя и сестри, тя е петото от единадесет деца. Тя има петима братя и сестри. Ейми и сестрите й имат голям интерес към музиката от ранна възраст. Ейми израсна, слушайки музика и пеейки заедно със сестрите си, докато свиреше на китара.Що се отнася до нейното образование, тя се обучава вкъщи от дете. Тя също получи дипломата си през 2013 г. По същия начин не се съобщава нищо повече за нейното образование. Също така не е ясно дали е отишла в колеж, за да продължи образованието си.

  Възраст на Ейми Чиморели

Ейми Чиморели

Височина и тегло на Ейми Чиморели

Що се отнася до телесните й мерки, тя има прекрасна височина. Тя също е висока 4 фута 10 инча и тежи приблизително 56 килограма. Тя също има чифт бледо сини очи, както и кафява коса. Подробности за измерванията на тялото й все още не са известни.

кариера

Ейми Чиморели е известен вокалист и китарист от Съединените щати. Ейми Чиморели стана известна като член на Cimorelli, пееща група от всички братя и сестри. По същия начин тя и сестрите й започват своята музикална кариера, като записват кавър версии на известни песни и ги качват в YouTube и други социални медийни платформи. След като събра голям брой гледания в YouTube, групата реши да продуцира първата си разширена пиеса, която включва шест песни, включително хитовия сингъл Singing My Song.

През 2010 г. тя и нейните десет братя и сестри се преместиха в Южна Калифорния, за да преследват своите музикални мечти. След като се премести в Южна Калифорния, „Cimorelli“ сключи сделка с „Universal“ и публикува втората си разширена пиеса, „CimFam.“ Кавърите на пет други изпълнители бяха включени в разширената игра, която беше пусната в iTunes на 6 декември 2011 г. както и оригинална песен, наречена Million Bucks.

Тя и сестрите й също избраха да напишат следващата си разширена пиеса през 2013 г., която имаше четири оригинални песни. Заглавието на ЕР-то, „Произведено в Америка“, достигна 179-то място в класацията Billboard 200. Четирите оригинални песни от разширената игра бяха „Made in America“ (заглавна песен), „Wings“ (студийна версия), „The Way We Live“ и „Whatcha Think About Us“.

През май 2015 г. „Cimorelli“ издават микстейпа „Hearts on Fire“, който се състои от девет акустично продуцирани песни. Първият дългосвирещ албум на групата беше издаден през 2016 г. и това беше най-големият им пробив. Заглавието на песента е „Up at Night“. На 20 декември 2016 г. „Cimorelli“ издаде втория си дългосвирещ албум. „Alive“, компактдиск, който тя и сестрите й написаха и продуцираха, включваше десет песни. Третият дългосвирещ албум на сестрите Cimorelli, „Sad Girls Club“, беше издаден през 2017 г.

Нетна стойност на Ейми Чиморели

Що се отнася до отличията, певицата е натрупала значително състояние през цялата си кариера. Тя също е натрупала много слава и репутация. В момента певицата има нетна стойност от 2 милиона долара.

  Ейми Чиморели нетна стойност

Ейми Чиморели

Ейми Чиморели Гадже, Запознанства

По това време Ейми Чиморели не е омъжена и необвързана. Тя също се радва на личния си живот и поддържа силни връзки с приятелите и семейството си. Също така не знаем нищо за предишните й партньорства.

Популярни Публикации