Ейми Аскрен- Нетна стойност, възраст, съпруг, етническа принадлежност, височина, кариера

Ейми Аскрен е известна съпруга на американска знаменитост. Ейми Аскрен е съпругата на Бен Аскрен. Бен е бивш шампион на Bellator в полусредна категория и олимпийски борец. Ейми също участва в индустрията за недвижими имоти и е член на екипа на Firefly Real Estate.

Бързи факти

Пълно име: Ейми Аскрен
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 9 април 2010 г
Съпруг Бен Аскрен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Националност американски
Религия християнството
Братя и сестри Един (брат Брад)
деца Три (дъщери: Алекс и Анди; син: Ози)

Биография на Ейми Аскрен

На Ейми Аскрен датата на раждане, точната възраст и мястото на раждане не са ясно посочени в интернет. Също така няма информация за точното родно място или зодия на Марион. Ейми Аскрен пък е почетен гражданин на САЩ.

Също така няма задълбочена информация за образователния път на Ейми или подробности за семейството. Въпреки това, Ейми публикува няколко снимки на своите родители и братя и сестри в профила си в Instagram. Ейми също има голям брат на име Брад.Ейми Аскрен Височина, Тегло

Няма налична информация за измерванията на тялото на Ейми Аскрен, като нейната височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Ейми също има руса коса и лешникови очи.

  Ейми Аскрен

Ейми Аскрен (Източник: Twitter)

кариера

Ейми Аскрен е най-известна като знаменитата съпруга на Бен Аскрен. Бен е известен американски пенсиониран професионален ММА боец ​​и любител борец. Съпругът на Ейми беше бивш Bellator и ONE световен шампион. Беше преди участието на Бен в Ultimate Fighting Championship (UFC). Ейми, освен че е съпруга на знаменитост, се занимава и с недвижими имоти и е член на екипа на Firefly Real Estate.

Съпругът на Ейми, опитен борец, беше член на олимпийския отбор на Съединените щати и панамерикански шампион по свободна борба. Бен също беше двукратен национален шампион на NCAA Division I (четирикратен финалист) за Missouri Tigers, както и двукратен шампион на Big 12 Conference (четирикратен финалист).

Бен беше и вторият борец във фолклорния стил, спечелил множество трофеи на Дан Ходж. Той е сравним с Heisman Trophy. Освен това Бен беше световен шампион по събмишън борба.

На 3 ноември 2018 г. UFC обяви подписването на Askren по търговското споразумение за UFC и One Championship. Беше в замяна на Demetrious Johnson, бившия шампион на UFC в категория муха.

В допълнение, Ben Askren направи своя дебют в UFC на 2 март 2019 г. на UFC 235, срещу бившия шампион на UFC в полусредна категория Robbie Lawler. Битката между Бен и Роби първоначално беше насрочена за UFC 233. Въпреки това, след като събитието беше отменено, битката беше пренасрочена за UFC 235. Съпругът на Ейми, Бен Аскрен, спечели битката в първия рунд с булдог задушаване и противоречиво спиране от рефера Хърб Дийн.

Опонентът на Бен, Роби Лоулър, изглеждаше нокаутиран. Това накара рефера Хърб Дийн да спре двубоя. Скоро след това Роби Лоулър се изправи, за да протестира срещу стачката. Гледайки повторенията на играта, става ясно, че ръката на Роби Лоулър е отпусната и той веднага вдигна палец. Някои смятат, че това се дължи на това, че Роби Лоулър влиза и излиза от съзнание.

Въпреки че много хора намират битката между Бен и Роби за спорна, изпълнителният директор на Атлетическата комисия на Невада Боб Бенет заяви, че комисията няма проблем с решението на Дийн да я отмени. Съпругът на Ейми, Бен Аскрен, се би с Хорхе Масвидал на UFC 239 на 6 юли 2019 г. Хорхе брутално нокаутира Бен Аскрен с летящо коляно 5 секунди в първия рунд на тази игра. Смята се, че това е най-бързият нокаут в историята на UFC.

Ейми Аскрен не си струва

Няма налична информация за нетната стойност или приходите на Ейми Аскрен. По отношение на нейния съпруг, нетната стойност и приходите на Бен Аскрен, като известен олимпийски борец и бивш шампион на UFC, нетната стойност на Бен се оценява на над 10 милиона долара.

Съобщава се, че годишната заплата на Бен, в допълнение към нетната му стойност, е около 500 000 долара. Съпругът на Ейми също получава значителна сума от различни спонсорства. По-важното е, че за UFC бойците спонсорството е техният основен източник на доходи. Съпругът на Ейми също получава 000 само за участие в първата му битка ONE FC.

Съпругът на Ейми също подписа договор за спонсорство с Reebok. Бен също ще получи допълнителни 000 като бонус за победа, ако спечели битката. Съпругът на Ейми също спечели 0 000 в битка срещу Роби Лоулър. Това се счита за най-голямата му заплата до момента. Бен притежава няколко скъпи коли и къщи в допълнение към финансовите си приходи. Колекцията от автомобили на Ейми и нейния съпруг – Бен също включва Rolls Royce и Lamborghini.

Ейми Аскрен Съпруг, брак

Бен Аскрен е съпругът на Ейми Аскрен. Бен и Ейми се ожениха на 9 април 2010 г. пред семейството и приятелите си. Двойката има три деца: две дъщери на име Алекс и Анди, както и син на име Ози.

Популярни Публикации