Едуин Каз и Дейзи Анахи са заедно от гимназията

Дейзи Анахи и Едуин Каз са влюбени в гимназията. 27-годишният Eduin Caz е добре известен с хитовите песни на Grupo Firme „El Tóxico“, „Yo Ya No Vuelvo Contigo“ и „El Amor No Fue Pa’ Mi.“ Роденият в Мексико изпълнител има 4,3 милиона последователи в Instagram и 4,65 милиона Абонати в YouTube. Бизнес животът му изглежда добре установен, но личният му живот е любовна история. Каз е женен за своята любов от гимназията Дейзи Анахи и имат две дъщери, Едуин и Дасия.

Едуин Каз и съпругата му току-що отпразнуваха шестата си годишнина от сватбата.

Каз и съпругата му Анахи отпразнуваха шест години брак по-рано тази година, на 17 януари. За да отбележат годишнината си, двойката взе ултралек хеликоптер до долината Гуадалупе, Пътя на виното и Енсенада. Певицата сподели снимки от гостуването им в Instagram, като постави снимка на двойката, която се целува пред другите двама.

 Случай Eduin

Случай Eduin (Източник: Google)На втората снимка те застанаха пред светеща надпис LOVE, а на третата скочиха пред свръхлекия хеликоптер. Каз носеше черно палто, черни панталони и кафяви кожени обувки. Съпругата му носеше черна рокля, сиво палто и черен ботуш.

Те са заедно от гимназията.

Музикантът и съпругата му, която има 1,4 милиона последователи в Instagram, са заедно от гимназията. Беше 2009 г. и двамата бяха в гимназията по това време. Анахи каза в публикация в Instagram през ноември 2020 г., че никога не е предполагала, че ще създаде семейство със своята любима от гимназията. След повече от шест години запознанства двойката се ожени през 2015 г. Оттогава са заедно и изглеждат неразделни.

Две деца на Едуин Каз и Дейзи Анахи

 Случай Eduin

На 3 юли 2015 г. Каз и Анахи се сдобиха с първото си дете, момче. Това беше същата година, когато се ожениха. Двойката се грижи за домакинството си с три деца през следващите пет години, преди да посрещне нов пакет радост в дома си. Семейството беше благословено с момиченце на 10 август 2020 г. Да можем да превърнем любовта в живот е най-ценният дар, който Бог ни предлага; сега, един месец след пристигането ти, мога да благодаря на Бог и да потвърдя, че се влюбих отново, каза Анахи, когато обяви раждането на второто си дете. Сега Каз и Анахи живеят щастливо с двете си деца, като постоянно споделят семейни моменти в социалните медии.

Популярни Публикации