Едуард Оуен - Wiki, възраст, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, приятелка

Едуард Оуен е известен изпълнителен директор на недвижими имоти, медийна личност, партньор на знаменитости и онлайн личност от Лондон, Англия. Той е добре известен в цялата страна като главен изпълнителен директор на WeWork Company. Той стана известен през юни 2022 г., след като разкри, че е партньор на Камил Васкес. Камил Васкес е адвокат.

Бързи факти

Пълно истинско име Едуард Оуен.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 1984 г.
Възраст (към 2022 г.) 38 години.
Професия Директор за недвижими имоти, медийно лице и партньор на знаменитост.
Родно място Лондон, Великобритания.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Кеймбриджкият университет.
Квалификация Завършил история.
Магистър по недвижими имоти.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 68 кг .

Възраст и ранен живот на Едуард Оуен

Едуард Оуен е роден в Лондон, Англия през 1984 г . Той е на 38 години (към 2022 г.). Действителната му дата на раждане ще бъде разкрита скоро. Завършва основно и средно образование в известно държавно училище. Според страницата му в LinkedIn той се записва в университета в Кеймбридж през 2002 г. и завършва през 2005 г. с бакалавърска степен по история. Освен това той получава магистърска степен по недвижими имоти от същата институция през 2006 г.

Височина и тегло на Едуард Оуен

Едуард Оуен е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 68 кг. Той има прекрасни топли сиви очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Едуард Оуен

Нетната стойност на Едуард Оуен

Колко е нетната стойност на Едуард Оуен? Едуард Оуен и семейството му живеят луксозно съществуване. Има скъпа кола и прекрасен имот в Лондон. Той беше добре компенсиран за множеството си източници на доходи и работата си в „WeWork“. Смята се, че има нетна стойност от приблизително 2 милиона щатски долара към октомври 2022 г. (приблизително).

кариера

Гаджето на Камил Васкес напредна в работата си. Бих искал да ви уведомя, че той работи като старши директор недвижими имоти в WeWork Company от ноември 2017 г. Преди това е работил за редица други фирми. Според неговия профил в LinkedIn, Оуен е работил като стажант по мениджмънт в John Swire & Sons Ltd от 2009 до 2012 г. След това той се присъединява към Swire Properties като служител по развитие. В тази фирма той е заемал и длъжностите мениджър, търговско портфолио, офис лизинг и портфолио мениджър.

Приятелка на Едуард Оуен и срещи

С кого се среща Едуард Оуен? Оуен е тих и стиснат човек. Той никога не е разкривал нищо относно статута си на запознанства. Нека ви уведомя, че той и Камил Васкес бяха видени да напускат хотел Ritz-Carlton във Вирджиния заедно. По-късно двойката разкри, че е била в романтична връзка през последните шест месеца. За първи път двамата се срещнаха през ноември в Лондон.

Двамата излизат на дълги разстояния и са отдадени един на друг. Хората предположиха, че Камил се среща с Джони Деп, тъй като тя го представлява в делото му за клевета срещу Амбър Хърд. Васкес отговори на твърденията, като разкри, че се среща с Едуард.

Популярни Публикации