Едуард Джеймс Олмос се ожени за Лимари Надал, след като първите му два брака се разпаднаха

Едуард Джеймс Олмос , звездата от Battlestar Galactica, е женен три пъти. След като първите му два брака се провалят, той се жени за третата си съпруга Лимари Надал. Надал, подобно на Олмос, е актриса. American Gangster (2007), The Blackout (2014) и Kreep са някои от филмите, върху които е работила през кариерата си (2016).

Олмос и съпругата му също са сътрудничили на Battlestar Galactica. Разликата във възрастта им от 31 години обаче привлече най-голямо внимание към брака им. В резултат на това приятелството на Олмос с Надал беше широко споменавано в началото. С течение на времето обаче дебатите изчезнаха от публичното пространство. Оттогава няма много информация относно Олмос и Надал. И въпреки че много уебсайтове твърдят, че те все още са женени, имаше и твърдения, че двамата вече са се развели.

Едуард Джеймс Олмос все още ли е женен за Лимари Надал?

Олмос и Лимари се женят през 2002 г. През следващото десетилетие двойката пази връзката си в тайна, като рядко я обсъжда публично. По това време се появиха няколко обвинения, които твърдяха, че връзката им е в хаос. Лимари разкри пред списание TVyNovelas Пуерто Рико през 2013 г., че са били разделени. В момента сме разделени за известно време, каза тя. Едуард Джеймс Олмос

Лимари разкри и допълнителни подробности относно връзката им. Той е фантастично момче и имахме фантастична връзка. Той е като баща за детето ми.

Едуард Джеймс Олмос е баща на шест деца.

Олмос беше женен два пъти, преди да срещне Лимари. Първият му брак беше с дъщерята на актрисата Хауърд Кийл, Кайя Кийл. Олмос и Кайя получиха две деца след сватбата си на 29 декември 1971 г.: синовете Боди Олмос и Мико Олмос, и двамата последваха стъпките на баща си и станаха актьори. Мико се появява в редица представления, включително American Playhouse (1982), Testament (1983), Human Error (2004) и Filly Brown (2006). (2012).

Боди също беше представен в American Playhouse с брат си Мико. Stand and Deliver (1988), American Family (2002), Resilience (2006) и Battlestar Galactica са някои от многобройните телевизионни програми и филми, в които той се появява (2004-2009). Олмос, в допълнение към двете си деца с Кайя, осинови още четири деца: Даниела, Майкъл, Брандън и Тамико.

 Едуард Джеймс Олмос

Децата му помогнаха в брака му с втората му съпруга.

Олмос се развежда с първата си съпруга Кайя през 1992 г., след почти две десетилетия брак. Впоследствие актьорът се среща с Лорейн Брако от „Семейство Сопрано“. Те се ожениха на 28 януари 1994 г. във Версайската стая на хотел St. Regis в Ню Йорк. На сватбата присъстваха 100 души, а Олмос беше воден от четиримата си сина. Брако каза, че техните деца са имали значителна роля в това да слязат по пътеката по време на сватбата им.

Децата ни настояваха да се оженим, каза тя. Те бяха тези, които непрекъснато казваха: „Хайде!“ За съжаление бракът им не потръгна добре. След пет години раздяла двойката се развежда през 2002 г.

Популярни Публикации