Еди Ван Хален почина на 65-годишна възраст

Еди Ван Хален , емблематичният рок китарист и композитор почина на 6 октомври 2022 г. на 65-годишна възраст. Той остави значително наследство в света на рок музиката. Аутопсия, документална поредица на Reelz, ще изследва смъртта на рок звездата в бъдещ епизод. Най-новата част от програмата е озаглавена Аутопсия: Последните часове на Еди Ван Хален. Програмата ще бъде излъчена премиерно по Reelz на 5 юни (неделя) 2022 г. от 20:00 ET.

Предстоящият епизод привлече вниманието и предизвика шум, когато синът на рокзвездата Волфганг Ван Хален остро атакува предстоящия епизод на шоуто. Говори се, че е казал,

Безсърдечен и жалък.Според официалното описание на Reelz за епизода на Autopsy от 5 юни:

До 25-годишна възраст групата на Еди е продала множество платинени записи, а изобретателните му методи на китара са установили мястото на Еди в историята на рокендрола. Изглеждаше, че нищо не може да го спре. Но отвъд завладяващата усмивка на Еди имаше по-тъмен нюанс, който щеше да го преследва до края на живота му. Той се бори с пристрастяването близо четири десетилетия, като започва да пие на 12-годишна възраст. Еди прекарва няколко години във и извън рехабилитационен център, понякога зависейки от алкохол и други лекарства, за да запази изобретателността си. Той беше работохолик, често напрягаше тялото си до краен предел, за да работи, докато тайно страдаше от болест. Еди почина от рак на 65-годишна възраст. Болестта на Еди, от друга страна, имаше добър процент оцеляване, ако се открие рано. И така, какво точно се случи? Д-р Майкъл Хънтър, световноизвестен съдебен патолог, трябва да изследва всеки елемент от живота на Еди Ван Хален, за да събере какво още може да се е случило в тялото му, което в крайна сметка е довело до трагичната му смърт.

  Еди Ван Хален
Без повече шум, нека отидем в миналото, за да открием какво се е случило с известния рокер Еди Ван Хален преди премиерата на следващия епизод по Reelz.

Трагичната смърт на Еди Ван Хален

Eddie Van Halen без съмнение е един от най-великите рок изпълнители на всички времена. Той беше един от основателите на емблематичната рок група Van Halen. Синът му Волфганг Ван Хален потвърди смъртта на баща си в трогателно изявление в Twitter. Той заяви:

Не мога да повярвам, че пиша това, но баща ми, Едуард Лодевайк Ван Хален, почина тази сутрин след дълга и изтощителна борба с рака… Той беше най-добрият баща, който бих могъл да пожелая.

По време на участие в Шоуто на Хауърд Стърн през 2020 г. синът му обсъди непостижимата битка на баща си с болестта и неговата трагична смърт. Когато обсъжда здравословните проблеми на баща си, той възкликна:

Но с течение на времето глупостите продължаваха да се трупат и трупат. Просто никога не спира.

  Еди Ван Хален

Когато се подготвяше турне за събиране на класическия състав на Van Halen, Волфганг Ван Хален разкри, че здравето на любящия му баща се влошава. Той каза:

Жизненоважно е да уведомите хората, че, да, това беше вярно и ние бяхме във възторг от това... Просто не се получи.

Той продължи с думите:

Имахме толкова тясна връзка и сега никога няма да мога да мисля за него, независимо какво правя до края на живота си - което е хубаво, но и много боли.

Предварителен преглед на предстоящия епизод от документалната програма на Reelz Autopsy, която разследва трагичната смърт на суперзвездата на рок музиката Еди Ван Хален, беше пуснат на 31 май 2022 г. Според съобщенията синът на музиканта Волфганг Ван Хален се обърна към Twitter, за да осъди остро представянето за представяне на смъртта на неговия любящ баща в нелицеприятна светлина. Вижте публикацията на Волфганг по-подробно тук.

Според туита, той е критикувал програмата Autopsy за опит да озари смъртта на баща му от продължителна болест. Вижте Аутопсия: Последните часове на Еди Ван Хален, чиято премиера ще бъде на Reelz на 5 юни (неделя) 2022 г. от 20:00 ч. ЕТ.

Популярни Публикации