Еди Паскуале - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Професионален вратар по хокей на лед от Канада на име Едуард Робърт Нито Еди Паскуале играе в момента за Металург Магнитогорск в Континенталната хокейна лига. Състезавал се е за Тампа Бей Лайтнинг от Националната хокейна лига.

Бързи факти

Пълно име Едуард Робърт Нито Паскуале
Празнувано име Еди Паскуале
Дата на раждане 20 ноември 1990 г
Рожден ден 20 ноември
Възраст на 30 години
Родно място Русия
Националност Руски
Зодия Овен
Професия вратар по хокей на лед
Височина 1,88 м
Тегло 98 кг
Семейно положение Неженен
приятелка N/A
Нетна стойност 5 милиона долара

Биография на Еди Паскуале

Известният хокеист от Канада Едуард Паскуале е роден на 20 ноември 1990 г. Канадският играч е отгледан в Торонто, Канада, където е роден.

Единственото нещо, което знаем за семейството на Паскуале е, че той е бил известен хокеист в Канада. IMDb и Wikipedia заявяват, че фамилният произход и етническата принадлежност на играча са неизвестни. Паскуале започва кариерата си, като играе с Belleville Bulls в хокейната лига на Онтарио през 2006–07 и 2007–08. Той беше преместен в Saginaw Spirit по средата на втория си сезон, където прекара следващите два и половина сезона, след като стартира и двете първи кампании на Spirit през 2008-09 и 2009-10. Работата му там получи признания и в резултат на това той беше избран в третия отбор на звездите на OHL за кампанията 2008–2009.Еди Паскуале Височина, Тегло, Измерване на тялото

С приятелите си Едуард изглежда висок мъж поради височината си от 1,88 м. Въпреки че е малко по-висок от своите приятели, той все пак успява да поддържа теглото си под контрол.
Теглото му е около 98 кг и той редовно прави упражнения, за да го задържи. Той насърчава хората да спортуват често и сам го прави с удоволствие.

кариера

 • Като бъдещ свободен агент, Паскуале реши да подпише първия си договор извън страната на 14 юни 2019 г., като се съгласи на едногодишен договор с отбора на KHL Barys, базиран в Казахстан. Това беше първият договор на Паскуале, откакто стана професионалист през 2010 г.
 • Паскуале напусна Ред Уингс на 1 юли и подписа едногодишен двупосочен договор с Едмънтън Ойлърс като свободен агент. Паскуале беше раздаден от Ойлърс на Тампа Бей Лайтнинг на 31 януари 2018 г. в замяна на бъдещи съображения. В Little Caesars Arena на 4 декември 2018 г. Паскуале игра в първия си мач в НХЛ срещу Детройт Ред Уингс. Същата вечер Паскуале допринесе за победата на Светкавицата с 6-5 при дузпи срещу Ред Уингс. Той ще играе в още два мача със Светкавицата, включително финала на сезона, когато асистира за победата им срещу Бостън Бруинс, изравнявайки рекорда на НХЛ за най-много победи за сезон.
 • Паскуале се съгласи на едногодишна двупосочна сделка с Детройт Ред Уингс като свободен агент на 1 юли 2016 г. Паскуале изигра 29 мача за Гранд Рапидс Грифинс през сезон 2016–17 с резултат 15–9–5 рекорд, 2.43 гола срещу средно (GAA), a.919 процент спасявания и четири шутаута, за да помогнат на Гранд Рапидс да спечели Купата на Калдър.
 • Паскуале подписа едногодишен двупосочен договор със Сейнт Джонс Айс Кепс, който в момента е член на Монреал Канадиенс, като свободен агент на 3 юли 2015 г. Той ще бъде изпратен в Брамптън Бийст, Канадските Филиал на ECHL, на 13 октомври.
 • Паскуале беше трансфериран от Джетс в Столиците на 27 юни 2014 г., в замяна на селекции в проекта на драфта за влизане в НХЛ през 2014 г. Организацията на Capitals никога не би позволила на Pasquale да участва в състезателна игра, тъй като той пропусна сезон 2014-15, докато се възстановяваше от операция на бедрото.
 • Паскуале беше избран от Атланта Трашърс със 117-ия общ избор в драфта за влизане в НХЛ през 2009 г. Паскуале беше изпратен в Чикаго Уулвс от Американската хокейна лига след младшата си кариера. Паскуале участва в 24 мача като резервен вратар в тази ситуация. Той също играе за Gwinnett Gladiators за известно време в ECHL. Атланта Трашърс се преместиха в Уинипег, Манитоба, през извънсезона на 2011 г., когато взеха името Джетс. Преди да бъде изпратен в St. John's IceCaps от AHL за остатъка от началния си договор, Pasquale започна сезон 2011-12, като участва в тренировъчен лагер на Jets.
 • Части от сезоните 2006–07 и 2007–08 видяха Паскуале да играе за Belleville Bulls в хокейната лига на Онтарио. Той беше преместен в Saginaw Spirit по средата на втория си сезон в Белвил. Той ще остане през следващите два сезона и половина, започвайки за Духа и в двете кампании 2008–09 и 2009–10. Паскуале беше избран в третия отбор на всички звезди на OHL за сезон 2008–09 OHL, след като получи похвали за качества като постоянство. През 2009 г. той участва и в играта CHL Top Prospects. Над 1800 изстрела бяха блокирани от Паскуале през последния му сезон в OHL.
 • В момента състезаващ се за Локомотив Ярославъл в Континенталната хокейна лига, канадският професионален вратар по хокей на лед Едуард Робърт Нито Еди Паскуале е роден на 20 ноември 1990 г. (KHL). Преди това е играл за Тампа Бей Лайтнинг (НХЛ) от Националната хокейна лига. Атланта Трашърс избраха Паскуале в четвъртия кръг на Драфта за влизане в НХЛ през 2009 г. (общо 117-и).

Нетната стойност на Еди Паскуале

Едуард Робърт Нито Еди Паскуале е вратар на отбора по хокей на лед и има приблизителна нетна стойност от милиона към октомври 2022 г. добре признат като национален вратар на Русия по хокей на лед. Смятан е за един от най-добрите вратари в историята на хокея на лед. Да бъдеш успешен руски вратар по хокей на лед е основният източник на доходите на Еди Паскуале на Едуард Робърт Нито.

Еди Паскуале Гадже, Запознанства

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това, той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците.

Награди и постижения

 • Трети отбор на звездите 2009 г
 • Отбор за новобранци 2012 г
 • Мемориална награда на Хари Хап Холмс 2019 г

Интересни факти

 • Геймър, който е на 31 години, вече има 4249 последователи и 11 публикации в профила си в Instagram.
 • Хокеистът Еди Паскуале от Канада сега играе за Локомотив Ярославъл в Континенталната хокейна лига (KHL).
 • Атланта Трашърс избраха Едуард в четвъртия кръг (общо 117-и) на Драфта за влизане в НХЛ през 2009 г.
 • Паскуале също е играл с Тампа Бей Лайтнинг от Националната хокейна лига в миналото (NHL)

Популярни Публикации