Едгар Рамирес има ли жена? Поглед към живота му на срещи

Кога Едгар Рамрез изигра Чиро Редондо Гарсия в Че на Стивън Содърбърг, той стана известен. Оттогава той се появява в множество филми и телевизионни програми, по-специално престъпник в минисериала на Оливие Асаяс Карлос и любящия бивш съпруг на Дженифър Лорънс в Joy.

Той получи и втората си номинация за Златен глобус за ролята си на Джани Версаче в American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace.

Освен актьорската си професия, венецуелският актьор е посланик на добра воля на УНИЦЕФ и обеща да се бори за равенство между половете и да насърчава инициативата #heforshe с Amnesty International.Феновете са очаровани от таланта и каузите на актьора и естествено са любопитни дали Едгар Рамирес е гей? или ако е женен. Рамрез е доста скромен относно любовния си живот, но въпреки това е бил обект на слухове през целия си живот.

Едгар Рамирес гей ли е?

Рамрез не изглежда да е гей, тъй като няма доказателства за това в интернет. Когато играе известния гей дизайнер Джани Версаче в American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, възниква темата за неговата сексуалност. Рики Мартин, който играеше Антонио Д'Амико, го имаше като любовен интерес.

Сериалът се връща назад във времето, за да разследва убийството на известния дизайнер Андрю Кунанан, изигран от Дарън Крис. Рамрез заяви, че е съдба той и Мартин да изиграят любовни интереси във филма по време на интервю с IndieWire.

Въпреки че актьорът не споменава сексуалността си извън екрана, той изрази гордостта си, че е част от филм, който се занимава с хомофобията в политически и обществен контекст.

Едгар Рамирес има ли жена?

Преди това актьорът е бил свързван с редица жени, но той никога не е признавал или отричал, че има връзка или е женен за някоя от тях.

Приятелството му с Ана де Армас е една от най-забележителните му връзки. През 2013 г. двамата се срещнаха на организирано от Робърт де Ниро четене на 'Каменни ръце'. Актьорът използва социалните мрежи, за да преживее първата им среща и да покаже възхищението си от кубинската актриса.

Рамрез каза, че Армас е една от най-смелите жени, които познава и че любовта и уважението му към нея са се увеличили след първата им среща. Той каза, че се гордее с нея и че я обожава и уважава.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мариса Роман (@marisaromannet)

Феновете предположиха, че Армас е негов любовник след дискусията, въпреки че това никога не беше потвърдено. Колегата на Рамрез от теленовелата Мариса Роман също беше свързвана с актрисата.

Роман сподели романтична снимка в Instagram, на която тя целува бузата на актьора през 2017 г. Въпреки че публикацията изглеждаше безобидна, това не попречи на последователите да се досетят, че се срещат. Досега всичко за любовния живот на Рамрез изглежда е предположение и изглежда никой не знае реалността.

Популярни Публикации