Ед Гейн - Биография, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, престъпления

Ед Гейн беше американски убиец, крадец на трупове, некрофил и сериен убиец. Той е роден и израснал във фермерска общност и е водил самотен живот. Ед беше наказван от майка си всеки път, когато се опитваше да намери приятели, защото майка му искаше да го предпази от външния свят. Той също е бил тормозен в училище, защото е имал нераково месесто образувание в ъгъла на левия клепач, което е карало това око да увисне. Научете повече за Ed Gein Bio, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Съпруга, Кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Едуард Теодор
Псевдоним Ед
Пол Мъжки
Известен като Убиец
Възраст 77 години
рожден ден 27 август 1906 г
Родно място Уисконсин, САЩ
Знак за раждане зодия Дева
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 74 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
приятелка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност N/A
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Свирене на акордеон и флейта

Кой е Ед Гейн?

Роден е на 27 август , 1906 г , в Уисконсин, САЩ. Той е 77 години . Името на Ед Гейн е Едуард Теодор Гейн. Джордж Филип и Августа Вилхелмин Гейн бяха негови родители. Той израства с по-големия си брат, Хенри Джордж Гейн. Баща му почина от алкохолизъм и беше много близък с майка си и брат си.

Националност и физически характеристики

Ед Гейн беше американски гражданин. Той също беше висок 5 фута 6 инча (170 см/1,70 м) и тежеше около 74 кг (163 фунта). Очите му бяха сини, а косата му кафява.Ед Гейн Детство

Ед Гейн прекарва детството си в изолация, напускайки дома си само за да посещава училище, защото майка му практикува лутеранството и иска децата й да правят същото. Той беше срамежлив и му липсваха умения, така че постоянно беше набелязан от учители и тормозен от други ученици. Баща му беше алкохолик, който страдаше от сърдечно заболяване и почина в резултат на това. По подобен начин, след смъртта на баща му, брат му се заема със случайни работи, за да свързва двата края. За съжаление, неговият брат също почина в резултат на задушаване, причинено от пожар на реколта във фермата им.

Междувременно майка му беше възрастна и с физически затруднения. Ед, от друга страна, остана с нея и я подкрепяше до смъртта й.

Коя е съпругата на Ед Гейн?

Ед Гейн остава ерген, девствен и неженен до смъртта си в резултат на учението на майка си за лутеранство.

Ед Гейн Джобс

Придвижвайки се към работата си, Ед Гейн започва да върши случайна работа, след като цялото му семейство умира и той също получава ферма от правителството. Той също така чете за култове към смъртта и приключенски истории за канибали и нацистки зверства. Той също така е работил за местната общинска пътна бригада и екипи за вършитба на реколтата от време на време.

Престъпленията на Ед Гейн

Според властите Ед Гейн беше последният човек, който видя Бърнис Уордън, преди тя да изчезне от железарския си магазин. След това той беше проверен от полицията, която откри, че обезглавеният труп на Бърнис е окачен с главата надолу с въжета около китките й и напречна греда около глезените. Установено е също, че тази дейност е извършена след прострелването й с пушка.

Освен това, докато претърсват целия му дом, те откриват отвратителни предмети, включително кожа на човешко лице, обелена от черепа и използвана като маски. Той също се опита да направи дамски костюм от човешка кожа. По подобен начин той признава, че е убил Мери Хоган през 1954 г. В резултат на разпита му е установено, че е психично болен и е изпратен в център за рехабилитация на психичното здраве. След като лекарите го обявяват за годен през 1968 г., той е признат за виновен и осъден на доживотен затвор от съдия Робърт Х. Голмар.

  Инфографика за биография на Ед Гейн

Биография на Ед Гейн

| Повече ▼

Животът на Ед Гейн оказа дълбоко влияние върху създателите на филма, като ги подтикна да създадат филм, базиран на живота му. За да назовем само няколко, „In the Light of the Moon“ през 2000 г., „Ed Gein: The Butcher of Plainfield“ през 2007 г. и т.н. Неговият метод за извършване на престъпление също е кръстен в новия жанр „черен хумор“.

Прочетете и за Браяна Рой >>>>> .

Популярни Публикации