Джулиано Симеоне - Всичко за сина на Диего Симеоне

Джулиано Симеоне е известен като син на Диего Симеоне. Той е родом от Рим, Италия. Работи като футболист. Диего и Каролина Балдини бяха негови родители.

Той е отгледан заедно с други братя и сестри. Истинското име на Диего е Диего Пабло Симеоне Гонзалес, а прякорът му е Ел Чоло. Работи професионално като футболен мениджър. Той беше играч, който е играл и като полузащитник.

Факти за Джулиано Симеоне

Пълно име Джулиано Симеоне
Първо име Джулиан
Фамилия Симеоне
Професия Дете на знаменитост
Националност Италиански
Град на раждане Рим
Държава на раждане Италия
Бащино име Диего Симеон
Баща професия футболен мениджър и бивш платец
Име на майката Каролина Балдини
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Запознанства
Връзка с Ирен Еариза
Братя и сестри Джовани Симеоне, Джанлука Симеоне, Франческа Симеоне, Валентина Симеоне
Дата на раждане 18 декември 2002 г
Възраст 18 години

Джулиано спечели доверието на Диего Симеоне

Той е спечелил доверието на баща си. Той все още е в юношеството си, но прогресът му в областта е невероятен. Освен това баща му, Диего, потвърди, че повишението на сина му в старшия отбор не е резултат от непотизъм.  Джулиано Симеоне

Джулиано Симеоне

Според баща му развитието на Джулиано произтича от второстепенните категории. Диего добави, че Джулиано е започнал от юноша в Атлети Б, който изобщо не е ръководил.

В момента Джулиано се среща с някого.

Сърцата на много млади момичета може да са били разбити, но Джулиано вече не е сам. Ирен Еариза е името на момичето, с което излиза.

Няма подробна информация за дамата, но няколко факта за нея са достъпни чрез профила й в Instagram. В Instagram тя се подвизава като ireneeariza_. Живей живота, който обичаш, написа тя в биографията си.

  Джулиано Симеоне

Джулиано Симеоне

Според снимките, които качи, тя изглежда като модел. Ирен е снимана облечена в модерни тоалети като рокли, ризи, официални костюми, зимно облекло и бикини.

Романтичната връзка на Джулиано с Ирен

Джулиано изглежда по-малко говори за връзката си в медиите. За сметка на това не пропуска да демонстрира привързаността си към Ирена, като публикува снимки на двамата в Instagram.

И двете двойки продължават да споделят любимата си снимка в социалните медии. Джулиано публикува снимка на себе си и половинката си на стадиона.

По-късно те бяха видени да се целуват по време на почивка в Дения. Те също бяха видени на среща вечер. Една от ваканционните им снимки от Пенискола е спираща дъха.

Бащата на Джулиано имал две съпруги.

Баща му се жени два пъти. Каролина Балдини беше негова бивша съпруга, с която той споделяше живота си през последните две десетилетия.

Те обаче се разведоха през 2014 г. Въпреки това, той не показа признаци на тъга или разбито сърце след развода. Скоро след това той започва да се среща с Карла Перейра. Те се ожениха след близо пет години връзка. Те планираха своето екстравагантно събитие в Тоскана, Италия.

Диего е световноизвестен футболен мениджър, а съпругата му е известен международен модел. Карла работи и като телевизионен водещ.

Дамата насърчава здравословния и здрав начин на живот като модница. Тя е родом от Парана. Баща й е университетски професор, а майка й, Мартина Перейра, е майка, която си стои вкъщи.

Джесика Перейра, по-малката й сестра, я отгледа. Дамата е завършила бакалавърска степен по моден дизайн. Освен това Карла започва кариерата си на 17-годишна възраст. Без съмнение нейната упорита работа и всеотдайност я карат да бъде част от топ марки и списания по целия свят.

Джулиано Симеоне Нетна стойност

Тъй като финансовите подробности на Джулиано Симеоне все още не са разкрити, ще се съсредоточим върху баща му, Диего Пабло Симеоне Гонзалес, чиято нетна стойност се оценява на 250 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации