Джулиан Филипс - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Джулиан Филипс е един от най-успешните рок музиканти в Съединените щати, но какво знаете за нея? Знаете ли кога и къде е родена, каква е кариерата й и какъв е животът й след развода с Брус? И така, ние сме тук, за да ви запознаем с тази знаменитост и ако искате да научите всичко за Джулиан, останете за известно време. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Джулиан Филипс

Бързи факти

Истинско име Джулиан Филипс
Професия Актриса, Модел
Рождена дата 6 май 1960 г
Възраст 61 годишен
Родно място Чикаго, Илинойс, САЩ
Пълно име Джулиан Филипс
Зодия Телец
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 30 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 58 кг
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус

Коя е Джулиан Филипс? Възраст и биография

Джулиан Филипс е родена на 6 май 1960 г , в Чикаго, Илинойс, САЩ. Тя е 61 години . Тя е актриса и модел, която играе ролята на Франческа Рийд в телевизионния драматичен сериал „Сестри“ (1991-1996), но вероятно е най-известна на света като първата съпруга на Брус Спрингстийн – двойката е женена от 1985 до 1989 г.

Детство на Джулиан Филипс

Джулиан е най-малкото от шест деца, родени от Ан, домакиня, и Уилям Филипс, брокер и изпълнителен директор в застрахователната индустрия. Израства в Лейк Осуего, Орегон, с четирима братя и една сестра и посещава гимназия Лейк Осуего. Тя се записва в Брукс Колидж в Лонг Бийч след дипломирането си.Как Джулиан Филипс преследва кариерата си? Професионален живот

Джулиан започва кариерата си на модел в началото на двайсетте си години и няколко години по-късно подписва професионален договор с Elite Modeling Agency, като скоро печели до 2000 долара на ден от различните си начинания, увеличавайки значително богатството си. Тя продължи възхода си към славата, като се появи в музикални видеоклипове, включително тези за рок групата 38 Special, наред с други, което й позволи да преследва актьорска кариера.

Джулиан прави своя актьорски дебют през 1984 г. в телевизионния филм Summer Fantasy, заедно с Тед Шакелфорд и Майкъл Грос, и последва същата година с друга главна женска роля в романтичната драма His Mistress, заедно с Робърт Урих и Синтия Сайкс. Филмовите роли на Джулиан включват няколко успешни филма през втората половина на 80-те години, включително романтичната комедийна драма Skin Deep с участието на Джон Ритър, Винсент Гардения и Алисън Рийд и комедийния филм Fletch Lives с участието на Чеви Чейс и Хал Холбрук, и двете през 1989 г.

Джулиан набира популярност като актриса и през 1991 г. е избрана за ролята на Франческа „Франки“ Рийд Марголис в телевизионния драматичен сериал „Сестри“, който се излъчва от 1991 до 1996 г., като Джулиан се появява в почти 100 епизода от номинирания за наградата „Златен глобус“ сериал , което я изстреля към славата, заедно със Сузи Кърц, Селма Уорд и Патриша Калембър. Тя преследва други проекти, докато е в шоуто, и в резултат на това се появява в телевизионния филм Getting Up and Going Home през 1992 г., след това в A Vow to Kill и Original Sins през 1995 г., партнирайки си на Марк Хармън и Рон Пърлман в последното. Джулиан остана в очите на обществеността една година след края на Sisters, появявайки се в телевизионния филм Tidal Wave: No Escape и филма Allie & Me, преди да се пенсионира.

Нетната стойност на Джулиан Филипс 2022 г

Имате ли представа колко е богата Джулиан Филипс? Въпреки че не е била активна в развлекателната индустрия от дълго време, предишният й успех, особено работата й върху „Сестри“, само увеличи богатството й. Така че към началото на 2022 г. и според надеждни източници нетната стойност на Phillips може да достигне 30 милиона долара.

С кого се среща Джулиан Филипс? Връзка и дела

Джулиан и Брус се срещат за първи път през 1984 г. и веднага се разбират. Брус предложи брак на Джулиан за по-малко от година и двамата се ожениха на 13 май 1985 г. пред семейството и приятелите, но и пред папараци, защото Брус вече беше знаменитост. За съжаление отношенията им се влошиха с течение на времето и три години след брака им двойката реши да се разведе, като Джулиан започна производство и се позова на непреодолими различия, а бракът им официално приключи през март 1989 г. Аферата на Брус с Пати Скиалфа, за която се жени през 1991 г. и за когото е женен и до днес, е фактор. Джулиан, от друга страна, е останала необвързана и никога не се е омъжвала повторно. Джулиан и Брус нямаха деца.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя обича да ходи на разходки с кучето си.
  3. Тя няма акаунти в социалните медии.

Популярни Публикации