Джулия Силва - Всичко за съпругата на Маркос Акуна

Джулия Силва е зашеметяващата съпруга на родения в Аржентина професионален футболист Маркос Акуна, който играе като ляв бек за Севиля и националния отбор на Аржентина.

Бързи факти

Пълно име Джулия Силва
Първо име Джулия
Фамилия Силва
Професия Съпруга на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Марк Акуна
Без деца 3
Женен Дата юни 2017 г

Професионалната кариера на Acuna досега

Акуна, който е роден в Запала, Аржентина, започва спортната си кариера в Дон Боско, неговия местен клуб. Той бързо се отличава и е канен в различни клубове в Буенос Айрес. Когато е на 17, той се пробва в много отбори, преди да бъде подписан от Ferro Carril Oeste, където прекарва няколко сезона в резервния състав на клуба, преди да се премести в Primera B Nacional.

Впоследствие той се прехвърли в Примера през 2014 г. и направи своя международен дебют за Аржентина през 2016 г. Маркос каза, че да попаднеш в националния отбор и да играеш за страната е желанието на всеки футболист и че спечелването на трофей за страната те кара да се гордееш. Той подписа четиригодишен договор със Севиля през септември 2020 г. През февруари 2021 г. той удължи договора си до 2025 г. Акуна цени усилията на клуба и значението, което му придават, и приветства удължаването на договора. Той каза, че се борят за всичко, с което се занимават и искат да бъдат възнаградени с трофеи.Майка на три прекрасни деца

Силва и Акуна пътуват през живота заедно от десетилетие. Двамата се срещаха пет години, преди да се оженят през юни 2017 г. Силва има три прекрасни деца: две момичета, Морита и Мартина, и едно момче, Бенджамин. Мартина, най-малката й дъщеря, се роди през 2021 г. През януари синът й Бенджамин навърши шест години, а Морита стана на осем през април.

  Джулия Силва

Тя често пише страстни бележки за своя съпруг.

Силва наистина се гордее със своя човек Акуна за това, което е постигнал днес, откакто тя беше на пътуване с него, придружаваше го и гледаше колко усилено е работил, за да стигне до мястото, където е сега. Силва често публикува страстна почит към съпруга си в Instagram. В една от публикациите тя каза, че никога не се уморява да му казва колко е доволна и го нарече войн, прекрасен партньор и човек, който помага на другите, без да казва „не“ или „но“. Той все още е същият човек, когото срещна преди 10 години: тих, мълчалив, усърден и футболен фанатик.

Тя изрази своята благодарност, че го е придружавала толкова дълго и е успяла да види какво е постигнал. В един от постингите тя се замисли за ужасните им години през 2018 г. и изрази надеждата си, че никой друг не трябва да преживее това, което те направиха. Гневът, насочен към футболистка, включваше действителна заплаха за семейството, намеквайки, че тя се чувства несигурна дори у дома и се страхува да остави децата си на училище. Това беше най-лошата седмица в живота й, каза тя, откакто имаше психологически срив и проблеми с гърдите. В момента всичко, което искаше да направи, беше да напусне нацията и да се върне в родната си земя с децата си. Тя твърди, че е подкрепила Маркос с дълбока скръб в сърцето си, когато той е избрал да не анулира договора си.

Беше ужасена, чудейки се какво ще стане, ако всичките й страхове се сбъднат отново. Джулия изпитва облекчение, че днес ситуацията се е променила. Тя също се възмути от половинката си, като отбеляза, че степента на цинизъм, който притежава, е поразителна и че никой не може да го промени.

  Джулия Силва

Тя почувства, че съпругът й е странен, когато замени фона със снимка на него и Меси

След триумфа на Копа Америка през 2021 г. съпругът й смени снимката на фона от едно от децата им на снимка на него и Меси. Тя потвърди това в Twitter, публикувайки снимката и заявявайки, че съпругът й е премахнал снимката на децата си от фона на телефона си, за да я замени със снимката на него и страхотния празник на Лионел Меси заедно. Заедно със снимката тя добави: „Грешно е, но не толкова лошо.

Нетна стойност

Нетната й стойност все още се изчислява. Сега се смята, че нетното състояние на съпруга й е приблизително 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации