Джулия Съмър- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Джулия Съмър е родена в Ню Джърси американска актриса, модел, TikToker, YouTube звезда, инфлуенсър и личност в социалните медии. Тя стана известна благодарение на фантастичните си видеоклипове в TikTok. Тя прави видеоклипове за своите последователи, които включват хумор, скечове и синхронизиране на устни.

Освен това нейните зашеметяващи изображения и фотосесии привличат вниманието на обществеността. Тя стартира собствен канал в YouTube, който има голям брой абонати. Тя качва видеоклипове с приятеля си, които хората с удоволствие гледат заедно.

Бързи факти

Пълно истинско име Джулия Съмър.
рожден ден 11 май 2000 г.
Възраст (към 2020 г.) 20 годишен.
Място на раждане Ню Джърси, САЩ.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Професия Модел, актриса, TikTok звезда и YouTuber.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
Религия християнството.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Зодия Телец.
Националност Американски.
Етническа принадлежност кавказка.
Цвят на косата Светлокафяво.
Татуировки Не татуировки.
Тегло (прибл.) В килограми: 50-54 кг
Дължина на косата Среден.
Цвят на очите Хейзъл.

Биография на Джулия Съмър

Джулия Съмър е роден на 11 май 2000 г. в Ню Джърси, САЩ. Рожденият й ден съответства на хороскопа Телец.Завършила е образованието си в САЩ. Няма точна информация за нейната квалификация или името на училището й. Винаги се е интересувала от мода, моделиране и актьорско майсторство.

Съмър е израснала в заможно американско семейство, но тя не е разкрила самоличността на родителите си в нито един акаунт в социалните медии. Тя ги обожава без съмнение.

Не знаем нищо за нейните братя и сестри, но тя сподели снимка на бъдещата си снаха Сабрина Никол. Сабрина също е добре позната фигура в социалните медии. Тя произхожда от кавказко семейство.

  Джулия Съмър

Джулия Съмър (Източник: Instagram)

Джулия Съмър Гадже и срещи

С кого се среща Джулия Съмър? Джулия Самър е зашеметяващ модел, който е открит за любовния си живот. Тя има романтична връзка с приятеля си Ланс Стюарт, който е известен YouTuber. В канала си в YouTube той има над 6 милиона абонати (до април 2021 г.).

Джулия ще се омъжи за приятеля си през май 2020 г. Двойката възнамерява да формализира връзката си, като се ожени. Те планират да обявят сватбата си възможно най-скоро.

кариера

Съмър е популярен TikToker с над 2,5 милиона последователи в TikTok към април 2021 г. Тя качва видеоклипове в YouTube като „juliaxsummerx“. Нейните видеоклипове на танци, синхронизиране на устни, емоции, кратки истории, изрази и предизвикателства убеждават обществеността да я последва . Нейните видеа са гледани милиони. Тя също направи видеоклипове с годеника си и други потребители на TikTok. Хората най-вече се интересуват да видят Джулия с Ланс Стюарт.

Джулия Съмър стартира канал в YouTube на 16 юли 2020 г. и има 208 000 абонати към април 2021 г. Тя не публикува редовно видеоклипове, но когато го прави, получава хиляди гледания. Най-гледаният й видеоклип е с бъдещия й съпруг, озаглавен „Fiancé Guesses FEMALE Products“, който има 741 000 гледания.

Нетната стойност на Джулия Съмър 2022 г

Колко богата е Джулия Съмър? Джулия е много талантлива звезда, която се подобрява с всяка фотосесия и видеозаснемане. Тя би спечелила приблизително 50-70 000 USD (приблизително) от своите видеоклипове в TikTok и приблизително 70-80 000 USD (приблизително) от канала си в YouTube. Тя също получава възнаграждение за публикациите си в Instagram и фотомодели. Нетното състояние на Джулия се оценява на между 5 и 6 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  • Джулия обича да прекарва време с животни, особено с коне.
  • Тя обожава фотосесиите, а акаунтът й в Instagram е пълен с нейни зашеметяващи снимки.
  • Съмър празнува всички празници с годеника си и пусна снимка, на която се забавляват по Коледа.
  • Тя пътува до красиви места през цялото време, но любимото й място винаги е плажът.
  • Джулия Самър е обсебена от купуването и шофирането на маркови коли.
  • На 26 декември 2019 г. тя публикува първата си снимка в Instagram.

Популярни Публикации