Джулия Ревалд- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Джулия Ревалд е талантлива американска актриса, модел, инфлуенсър в социалните медии и предприемач. Джулия е добре известна с ролите си в трите части на филма на Netflix Fear Street. Във филма на ужасите Джулия играе перфектен герой.

Освен това Джулия се е появявала в предавания като Popternative, Steve Varley Show и Thanks for Coming In. Сигурен съм, че знаете, че тя работи и като модел. Освен това е била модел на няколко известни компании. Тя е ентусиазирана за актьорската си кариера.

Джулия също се е появявала в късометражни филми, които ще обсъдим в тази статия, в допълнение към нейния филм Fear Street. Търсихме обстойно личната й информация, но не успяхме да я намерим. Нека научим повече за биографията, възрастта, рождения ден, височината, теглото, wiki, филмите, родителите, семейството, братята и сестрите, гаджето, кариерата и други факти на Джулия Ревалд.Бързи факти

Истинско име Джулия Ревалд.
Възраст (към 2021 г.) 20 години.
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 50 кг
Професия Актриса, модел, телевизионна личност и предприемач.
Дата на раждане 2001 г.
Място на раждане Съединените американски щати.
Настоящо местонахождение Елдорадо Хилс, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност -2 милиона USD (приблизително).
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Азиатски (филипински произход).
Религия Кристиян.

Джулия Ревалд Възраст и ранен живот

Джулия Ревалд е родена през 2001 г. от родителите си в Съединените американски щати. Родена е в християнско семейство. Точната й дата на раждане не е известна. Тя се оценява на 20 години (към 2021 г.).

Юлия се интересува от актьорско майсторство от дете. Според нашето проучване Джулия е получила дипломата си за средно образование от гимназията St Francis. След това тя започва да се концентрира върху актьорската си кариера. В момента тя е добре позната актриса и модел в индустрията.

  Джулия Ревалд

Височината на Джулия Ревалд (Източник: Instagram)

Височина тегло

Колко висока е Джулия Ревалд? Ревалд, зашеметяващата актриса, привлече общественото внимание със зашеметяващия си външен вид. Тя тренира редовно, за да поддържа тялото си във форма и активно. Според източници Джулия Ревалд е висока 5 фута 6 инча и тежи около 50 килограма.

Джулия е от азиатски произход и филипински произход, според източници. Родителите й, според източници, са от Филипините.

кариера

Тя започва кариерата си с Where Darren през 2017 г. Джулия играе ролята на Изабел в късометражния филм. Грейсън Хорст режисира този филм. Тя получава множество предложения да продължи актьорската си кариера след първия си филм. През 2019 г. тя се появи в късометражния филм Mukbang Masarap.

Реймънд Юдженио режисира филма, а Джулия играе ролята на Кортни. Тя се сдоби с голям проект през 2020 г. в резултат на изключителните си актьорски способности. Джулия получи разрешение да работи върху филма на ужасите Fear Street.

Джулия Ревалд стана известна, след като се появи в сериала на Netflix Fear Street. Заради изключителните й актьорски способности й е позволено да играе главната роля на Кейт Шмид и в трите части на Fear Street.

В този филм тя участва с Елизабет Скопъл, Киана Мадейра, Ашли Зукерман, Тед Съдърланд, Оливия Скот Уелч, Ранди Хейвънс и др.

Джулия Ревалд Гадже и срещи

С кого се среща Джулия Ревалд? Джулия Ревалд, актриса, не обсъжда любовния си живот или гадже с медиите. Според източници Джулия е необвързана и няма гадже.

Според нейните публикации в Instagram тя обича да прекарва свободното си време с приятелите и братовчедите си. В свободното си време тя обича да гледа анимационни филми.

Джулия Ревалд Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Джулия Ревалд е около - милиона към октомври 2022 г.

Факти

  • Джулия обича да гледа анимационни филми. Аска е нейният любим герой (от японския филм Neon Genesis Evangelion).
  • Тя обича да прекарва свободното си време на плажа.
  • На почивка тя обича да посещава Исландия и Фарьорските острови.
  • Джулия също е поддръжник на движението Black Lives Matter.

Популярни Публикации