Джулия Лазар- Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера

Юлия Лазар е роден на 7 ноември 1957 г. във Виена, Австрия, на родители от унгарски и австрийски произход. Вероятно е най-известна като вокалистка на популярната рок група Exit, но също така е била оператор, публицист и мениджър, който се е занимавал с бизнеса на братята Франко. Освен това тя привлече вниманието на феновете, като се омъжи за Том Франко и съосноваване на проекта „The Firehouse Art Co“ с него. През 2014 г. тя почина. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Джулия Лазар

Бързи факти

Празнувано име Юлия Лазар
Професия певица
Рождена дата 7 ноември 1957 г
Родно място Виена, Австрия, Унгария
Пълно име Юлия Лазар
Зодия Скорпион
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус

Джулия Лазар Детство

Има много малко информация за детството на Джулия, достъпна за обществеността, с изключение на това, че тя е единственото дете на родителите си, Марика Наги, готвач и изключителен визуален художник. Създават много запомнящи се картини и рисунки. Баща й, Имре Лазар, е бил уважаван филмов режисьор – смята се, че тя е наследила големия си интерес, забележителен талант и чувствителност от баща си.

Тя среща първата си любов, известния композитор и музикант Ричард Шьонхерц, докато е още във Виена, а след като тя завършва официалното си образование, те се преместват в Болинас, Калифорния, САЩ, през 80-те години. Те бързо бяха оценени и приети, защото вече бяха навлезли в света на изкуството и срещнаха много други хора, които споделяха страстта им към изкуството и същите възгледи за живота като тях. Тя винаги се е интересувала от музика, така че създава рок групата Exit и става водеща певица; групата бързо печели популярност в района.Джулия Лазар със съпруга си (Източник: Instagram)

Джулия Лазар Кариера, професионален живот

Тя се завърна в Съединените щати след дипломирането си, но не искаше да изостави живота, който имаше в Индия, нито искаше да се откаже от страстта си към готвенето. В резултат на това тя отиде в ашрам в Bay Area, Оукланд, където намери своя дом и възобнови управлението на кухнята, и именно там срещна своя бъдещ съпруг и сродна душа, Том Франко, който беше семейната програма на общността координатор. Те започнаха да си сътрудничат през 2003 г., за да създадат и намерят подслон за семейства от различни среди, които желаят да се присъединят към тях.

Освен това те се включиха в различни артистични проекти и представления, ръководени от културната инициатива на Сан Франциско, „Artship Ensemble“, след като откриха взаимното си очарование от изкуството. Те бързо станаха приятели и продължиха да работят заедно професионално през следващите години. През 2005 г. Том решава да създаде „Firehouse Art Collective“, който ще осигури достъпно пространство за художници и в идеалния случай ще насърчи интердисциплинарна култура, и за който Франко избра Джулия да бъде един от първите мениджъри на организацията. Джулия стана постоянен спътник на Том, когато се сближиха, организирайки и присъствайки на всички събития на Firehouse. Приблизително по същото време тя започва да изследва изкуството на фотографията, така че снима всички шоута на колектива и създава онлайн презентация за тях. Това спомогна за разпространението на информация за организацията и, което е по-важно, за увеличаване на влиянието на колектива и самия колектив.

Джулия Лазар Връзки и отношения

Джулия започва да се среща с Том Франко в началото на 2010 г. Те бяха сгодени доста време, преди да решат да се оженят.
Въпреки трудностите и голямата разлика във възрастта, те осъзнаха колко специална е връзката им и колко много се обичат, така че решиха да го направят официално на 28 юли 2014 г. Болестта на Джулия беше прогресирала до точката, в която тя не можеше да я напусне легло, така че церемонията се проведе в болницата. Въпреки това Том положи всички усилия да направи събитието възможно най-красиво, като покани членове на семейството, приятели и колеги от колектива и ашрама.

Джулия Лазар Нетна стойност 2022 г

Точната сума на нетното състояние на Джулия не е известна, но източници изчисляват, че тя е спечелила и запазила близо 1 милион долара към 2022 г. по време на дългата си и успешна кариера като музикант, фотограф, мениджър и готвач. Освен това авторитетни източници оценяват нетната стойност на съпруга й в десетки милиони долари.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Щастливият й цвят е златист.
  3. Тя обича да пише песни.

Популярни Публикации