Джулия Костера- Възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера, националност

Юлия Костър е добре позната полска TikTok знаменитост и личност в социалните медии. Акаунтът на Джулия Костера в TikTok има над 1,5 милиона последователи. Научете повече за Джулия Костера Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Гадже, Височина, Instagram, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Юлия Костър
Дата на раждане: 05 август 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: TikTok Star
Семейно положение: по отношение
Запознанства Капер Блонски
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Родно място Полша
Националност полски
Етническа принадлежност Бяло
Facebook Юлия Костер във Фейсбук
Twitter Джулия Костер в Twitter
Youtube Джулия Костър Youtube
Instagram Джулия Костер Instagram

Джулия Костера Възраст и ранен живот

Юлия Костър е родена на 05 август 2003 г. Тя ще бъде на 18 години през 2021 г. Юлия е родена в Полша и е имала полско гражданство. Тя също е от бял етнос. Хороскопът й сочи, че е зодия Лъв.

По отношение на нейното семейство и образование, няма налична информация за нейното семейство, родители, братя и сестри или живот в училище.Височина и тегло на Джулия Костера

Колко висока е Джулия Костера? Тази прекрасна дама има красива и привлекателна личност. Никъде няма информация за височината или теглото на Джулия. По същия начин тя не е разкрила своята жизнена статистика, коса, очи или размери.

  Юлия Костър

Джулия Костера (Източник: Instagram)

Издигнете се до славата

Джулия е добре познат и удостоверен потребител на TikTok. Тя е една от най-успешните и богати звезди на TikTok в Полша. На 20 септември 2017 г. тя започна да качва съдържание в канала си @julia kostera в TikTok. Първият й видеоклип беше на песента „chill.melodies“. В резултат на публикуването на своите комични, танцови и синхронизиращи устни видеоклипове в TikTok, тя се превърна в TikTok сензация. В TikTok тя е най-известна със своите видеоклипове, синхронизиращи устни с рап и поп песни.

Julia Kostera е и името на канала й в YouTube. Нейните видеоклипове в YouTube вече са събрали милиони гледания. Тя също така публикува видеоклипове за красота, теглене, начин на живот и различни предизвикателства на нейната писта. Въпреки че в момента е активна в социалните медии и нейната професионална и кариерна информация е налична. Личният й живот обаче е скрит зад завесата и никой не знае цялата истина.

Тя също е сензация в социалните медии с голям брой последователи в Instagram. Профилът на Джулия в Instagram, @juliakostera, има над 1,3 милиона последователи. В профила си тя често публикува снимки на нейни портрети, гадже и приятели.

Джулия Костера Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Джулия Костера? По отношение на приходите на Джулия Костера, тя е добре позната личност в социалните медии, която е натрупала значително състояние чрез работата си. По същия начин тя разточва късмета си. В резултат на нейната кариера в социалните медии, Очакваното нетно състояние на Джулия Костера е между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Джулия Костера Гадже и запознанства

С кого се среща Джулия Костера? Джулия в момента се среща с Kacper Blonsky. Той е мелодичен майстор, както и добре позната личност в Instagram. Джулия често включва гаджето си в своите видеоклипове в TikTok и публикации в Instagram.

Освен това тя не е замесена в никакви спорни действия. Джулия избягваше слухове и скандали, които биха могли да застрашат кариерата й. В момента обаче тя е фокусирана върху кариерата си и усъвършенстване на уменията си.

Социална медия

Нейният адрес в Instagram, „@juliakostera“, има над 1,7 милиона последователи. Нейният канал в YouTube, който носи нейното име, има над 802 хиляди абонати. Тя също има страница във Facebook с 5k последователи, @FpJuliaKostera.

Популярни Публикации