Джулия Фокс- Биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Джулия Фокс е известна американска актриса, писателка, модел и модел. Тя нашумя през 2019 г. с първия си филм.

Бързи факти

Пълно истинско име Джулия Фокс
Псевдоним Джулия
Популярни за актриса
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Професия Актьорство
Дата на раждане 2 февруари 1990 г. (петък)
Място на раждане Милано, Италия
Сегашен адрес Ню Йорк
образование Завършвам
Име на училище Гимназия City-As School
университет Държавен университет
Нетна стойност 30 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Микс-американски
Религия християнството
Зодия Водолей
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Джулия Фокс

Джулия Фокс беше роден на 2 февруари 1990 г , на родители от смесена раса в Милано, Италия, има какво да каже за нейното възпитание. Тя прекарва юношеството си в Милано с дядо си. След това тя се премества в Ню Йорк с баща си и майка си, където започва да живее в Йорквил Манхатън и завършва образованието си. Завършила е гимназията City-As School, но никога не е споделяла историята си за дипломирането си. Но въпреки известността си, тя изглежда е завършила престижен университет, преди да се заеме с професията си.

Височина и тегло на Джулия Фокс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джулия Фокс е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сиви очи.  Джулия Фокс

Джулия Фокс

Джулия Фокс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джулия Фокс? Джулия има нетна стойност от 30 милиона долара, което ще намерите за интригуващо. Тя е натрупала всичко това чрез работата си като художник и изпълнител. Всички нейни филми са събрали много пари в боксофиса. В резултат на това Джулия най-накрая успя да увеличи възнаграждението си за работа по един филм. Сега тя преговаря за договори с много модни лейбъли и ще ги одобри през следващите дни.

кариера

Дръзката, брилянтна и зашеметяваща актриса дебютира в бизнеса през 2017 г. През 2017 г. тя дебютира като художник и организира редица изложби в галерии. Нейната изложба в галерията, R.I.P Julia Fox, беше триумф и Джулия веднъж разкри, че е използвала собствената си кръв върху картините си. Двете й фотографски книги по онова време, Symptomatic of a Relationship Gone Bad: Heartburn/Nausea от 2015 г. и PTSD от 2016 г., бяха добре познати на сцената на готино детско изкуство.

По-късно същата година тя беше избрана за дебютния си филм, Uncut Gems, който излезе през 2019 г. В този филм тя изигра Джулия Де Флоре. След това тя продължи да работи в различни филми. През 2019 г. тя беше номинирана за две отделни награди за филма си Uncut Gems, но не спечели нито една от тях. Тя все още не е работила по нито един телевизионен сериал, въпреки че каза в интервю, че наистина иска да прави телевизия и че обича да гледа телевизионни предавания.

Джулия Фокс Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джулия Фокс? Що се отнася до любовния живот и брака на Джулия, тя е омъжена дама, която току-що се е развела. Преди това тя се омъжи за Петър Артемиев. През ноември 2018 г. тя се омъжи за Питър Артемиев на частен пилот, разположен в Брайтън Бийч, Бруклин.

Тя и Питър имат един син, но след две години брак те избраха да се разведат през септември 2020 г. И двамата живееха в Йорквил, Манхатън. Фактът, че Джулия беше бременна, когато се раздели с Петър Артемиев, нашумя и на 14 февруари 2021 г. тя роди сина си Валентино.

Популярни Публикации