Джулия Байонета- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Джулия Байонета е базиран в Марсилия френски геймър, YouTuber, Twitch Streamer и личност в социалните медии. Тя е добре известна със стрийминг на съдържание, свързано с игри, в Twitch, където има над 429 хиляди последователи. Тя също така забавлява публиката си със своите игри и забавни предизвикателства в основния си канал в YouTube, „Julia Gameuse“, който има 345+ K абонати към юни 2021 г.

Джулия е активна и в приложението за споделяне на снимки Instagram, където публикува за ежедневието си, гледки от ваканционните си пътувания, модно съдържание, професионални фотосесии и много други. Към юни 2021 г. 389+ K последователи са се регистрирали за нейното съдържание в Instagram.

Бързи факти

Истинско пълно име Джулия Байонета.
Професия Геймър и създател на цифрово съдържание.
Възраст (към 2021 г.) 21 години.
рожден ден 27 май 2000 г. (събота).
Зодия Телец.
Място на раждане Франция.
Резиденция Марсилия, Франция.
Етническа принадлежност Многорасов.
Националност Френски.
Семейно положение Женен.
Съпруг Максим Гантоа.
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите Хейзъл.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5' 3
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг
Тип тяло пясъчен часовник.
Хоби Танци, скейтборд, игри и каране на мотоциклети.
Нетна стойност (към 2021 г.) 0 000 – 0 000 щатски долара, прибл.

Биография на Джулия Байонета

Джулия Байонета е родена на 27 май 2000 г. от родителите си. Въпреки това, тя е заявила в своята биография в Instagram, че е произведена в Италия, което предизвиква голямо объркване за тези, които са нови в нейния канал. Джулия Байонета ще бъде на 21 години през 2021 г.Този създател на съдържание е роден под знака на Телец, чиято управляваща планета е Венера, според информацията за нейното раждане. Според моето изследване хората Телци са отговорни, практични и стабилни.

  Джулия Байонета

Джулия Байонета (Източник: Pinterest)

кариера

Джулия Байонета започна да играе, защото обичаше видео игри и аниме. Джулия предаваше на живо видеоклиповете си за игри в Twitch. С достатъчно качвания този геймър спечели 429 000 последователи. Тя е партньор на платформата. Нейният акаунт рекламира JB Skins, Secret Lab и Level Up.

Това 12-годишно дете управляваше два процъфтяващи канала в YouTube. Основният й канал има 345 хиляди абонати. По-късно Bayonetta създаде самостоятелно право да качва повече лична информация.

Този канал имаше 70 000 абонати през юни 2021 г. Дебютът на главния канал на Julia Bayonetta беше „12 ANS ET JE GAGNE UN TOURNOIS“ (12 ГОДИНИ И СПЕЧЕЛЯ ТУРНИР). Дебютното й видео в Twitch привлече 218+K зрители. Тя документира деня си на Japan Expo Sud: KI: U. Тя публикува второто си видео, Julia Gameuse на Japan Expo South 2015, на 8 март 2015 г.

Най-популярният видеоклип в този канал беше Un Rageux Se Fait Humiliar Par Une Gameuse Видеото имаше 792 гледания за няколко дни. „TA CONSOLE OU TA COPINE??“ има 581k+ гледания (публикувано на 05 юни 2016 г.).

Третата най-гледана публикация на Джулия е „LA CAGOULE, MON OPINION“ (480+ K показвания, 12/12/2017). Тя пусна „Моето ново начало!“ във втория си канал на 12 декември 2017 г.

Популярните видеоклипове включват ASMR: Demacia и приказките на Гарен. Спортувам с треньор и който ми дойде...

Джулия Байонета Гадже и срещи

С кого се среща Джулия Байонета? Официалната страница на Джулия Байонета във Facebook гласи, че тя е щастливо омъжена за съпруга си „Максим Гантоа“ от 2019 г. Той изглежда е друг геймър стриймър. Съпругът й е родом от Биариц, Франция. Завършва обучението си в EDHEC Business School.

Те се познават от доста време и вярвам, че Максим се е появявала в канала си в YouTube няколко пъти. Той има собствен акаунт в Instagram, който нарича „verrmax“.

Също така успях да намеря нейни стари снимки с бившия й приятел „Матис Ричард“ от нейното детство. Те започнаха да се срещат през 2014 г. и оттогава са заедно. Те обаче прекратиха връзката си по лични причини, които този геймър никога не разкри в своите социални медийни платформи.

Джулия Байонета Нетна стойност

Нейното нетно състояние е около 0 000 – 0 000 щатски долара към 2022 г.

Факти

  • На 2 май 2016 г. тази онлайн геймърка публикува първата си снимка в Instagram, която има 389+ K последователи към юни 2021 г.
  • Когато сравняваме лицето й с други по-стари видеоклипове, става ясно, че Джулия е свършила работа с устните.
  • Освен от социалните медии, тази красавица прави пари като моделира и създава спонсорирано съдържание за различни големи марки в своя акаунт в Instagram.
  • Освен видеоигрите, тя също е запалена по танците, според мои източници. Вярвам, че тя е обучена балетна танцьорка въз основа на нейните акаунти в социалните медии.
  • Тази онлайн знаменитост може да направи перфектен шпагат, демонстрирайки супер гъвкавата си физика.
  • Първото й влюбване и любов беше Гоку от поредицата Dragon Ball Z.

Популярни Публикации