Джули Хамптън- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джули Хамптън идва от известно семейство. Съпругата на Кърк Казънс е Джули Хамптън. Той е известен куотърбек на американския футбол за Вашингтон Редскинс от Националната футболна лига. Тя е известна, защото е съпруга на известна американска знаменитост.

Бързи факти

Пълно име: Джули Хамптън
Дата на раждане: 27 август 1989 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: зодия Дева
Пол: Женски пол
Професия: Учител
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 28 юни 2014 г
Съпруг Кърк Казънс
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Грузия
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет на Джорджия
баща Майк Хамптън
Майка Сю Хамптън
Братя и сестри Двама братя
деца Търнър Казънс

Биография на Джули Хамптън

Джули Хамптън е родена в Джорджия, Съединените американски щати, на 27 август 1989 г. Нейната възраст е 32 години. Джули е израснала в Джорджия. Сю Хамптън е името на майка й, а Майк Хамптън е на баща й. Джули има двама по-малки братя и сестри. Скот Хамптън и Стив Хамптън са братя.

Кърк Казънс е неин съпруг. Джули Хамптън е американска гражданка. Тя също се придържа към кавказкия етнос. В резултат на това детството й беше вълнуващо и тя живееше щастливо с родителите си в Джорджия.Джули Хемптън Образование

Относно образованието на Джули. Тя е много интелигентна и талантлива дама. Според нейните образователни ресурси тя има много добри оценки. Тя също така завършва обучението си в университета в Джорджия.

Височина, тегло на Джули Хамптън

Джули Хамптън е прекрасна дама. Тя е висока 5'6 инча. Тя има слабо телосложение. Очите й са кафяви, както и косата. Нейното тегло и размер на тялото в момента не са налични.

  Джули Хамптън

Джули Хамптън със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

В професионален план Джули Хамптън е надарен и трудолюбив човек. Всеизвестно е, че тя е била отличничка в училище и в университета. Джули спечели много слава и популярност като съпруга на известния играч от НФЛ Кърк Казънс.

Въпреки това тя е академичен преподавател с диплома от престижен университет. Джули беше известна като много енергична студентка и бързо се учи.

Кърк Казънс е известен играч на американски футбол. Той е харесван от всички играчи. В момента той е член на Минесота Викингс от Националната футболна лига. Кърк беше титуляр за Мичиган Стейт Спартанс от 2009 до 2011 г. Освен това, той беше избран в четвъртия кръг от Вашингтон Редскинс през 2012 г.

Кърк Казънс подписа тригодишен договор на стойност 84 милиона долара с Минесота Викингс на 15 март 2018 г. Това беше първият напълно гарантиран договор в историята на NFL, както и най-високоплатеният a=one към момента на подписването.

В дебюта си на Vikings срещу San Francisco 49ers в първия мач за сезона, той подаде за 244 ярда и два тъчдауна. Нетната стойност на братовчедите се оценява на около 50 милиона долара.

Нетната стойност на Джули Хамптън

Въпреки факта, че Джули е академичен учител. Няма налична информация за приходите или нетната й стойност към октомври 2022 г. Джули и нейният съпруг, от друга страна, споделят всичко. Двамата имат прекрасен и луксозен живот заедно.

Джули Хамптън Съпруг, брак

Феновете на Cousins ​​Family искат да знаят повече за сладката любовна афера, изобразена в шоуто. Кърк и Джули се срещнаха за първи път в колежа чрез общи приятели. След това те се влюбиха и любовта им се разрасна с времето.

Накрая те се женят на 28 юни 2014 г. в Атланта, Джорджия. Купър Казънс, първото им дете, се роди на 29 септември 2017 г. На 10 март 2019 г. Търнър Казънс, ново момченце, се присъедини към семейството на братовчеда.

Популярни Публикации