Джули Франке - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Джули Франке е YouTube сензация, която е родена на 11 януари 2009 г. в Юта, САЩ. През 2021 г. тя ще навърши 12 години. Кевин Франке е името на баща й, а Руби Франке е името на майка й. Баща й е асистент по строително инженерство в университета Бригъм Йънг.

Шари, Чад, Аби, Ръсел и Ив Франке са нейните пет братя и сестри. Освен това тя е от бяло-кавказка етническа принадлежност и нейната религия е неизвестна. Козирог е нейният зодиакален знак. Няма налична информация за нейното образование, училище или университет.

Бързи факти

Истинско име Джули Франке
Псевдоним Джули
Известен като Youtuber
Възраст на 12 години
рожден ден 11 януари 2009 г
Родно място Юта, Съединени щати
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 4 фута 11 инча
Тегло 45 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 100 000 долара
Марки N/A
Хоби YouTube, танци, игра на видео игри

кариера

По отношение на кариерата си в YouTube, тя е член на YouTube канала с осем пътници, който беше основан на 7 януари 2015 г. Всеки вторник до неделя и понякога в понеделник съдържанието беше публикувано в техния YouTube канал.Тя, заедно с петте си братя и сестри, е член. Тя е талантлива певица, която се чувства спокойно пред камерата. Освен това тя се появява за първи път във второто видео на Channel 8 Passenger, когато е на шест години.

Семейството й започна да публикува видео всеки вторник, със специално бонус видео през уикендите и през седмицата. Видеоклиповете им станаха вирусни в САЩ и по света. Тя се появи в по-голямата част от видеоклиповете и бързо се превърна в любимка на феновете.

Епизодът на канала от юли 2017 г. беше изцяло за прическите и модните тенденции, докато епизодът им от септември 2017 г. беше изцяло за връщането на училище. Техните видео теми могат да бъдат свързани с хора от всички възрасти. Семейството отразява емоциите на родителите и децата, което води до голям брой зрители.

Нетната стойност на Джули Франке

на Джули Франке нетната стойност не е независимо проверена. Нетната й стойност обаче се оценява на 100 000 долара към октомври 2022 г. от някои онлайн източници. Освен това нетната й стойност е повлияна от статуса й на YouTube звезда и гуру на косата. Няма налична информация за нейните коли, дом или заплата.

Джули Франке Височина, Тегло

Джули все още расте, така че няма точна информация за нейния ръст и тегло. Тя обаче има височина 4'11 и тегло 45 кг. Освен това няма информация за измерванията на тялото й. Тя има руса коса, светлокафяви очи и слабо тяло.

  Джули Франке

Джули Франке (Източник: Instagram)

С кого се среща Джули Франке?

Джули Франке е права жена, която все още не се е омъжила. Тя все още е твърде млада, за да има връзка. Освен това няма информация за предишните й афери или връзки. Въпреки това, когато стане прекрасна дама, тя несъмнено ще се среща с избрания от нея мъж.

Тя е още млада и не иска информацията да излиза наяве. Така че няма слухове или противоречия около нея. Предпочита да се концентрира върху кариерата си, отколкото да се замесва в противоречия.

Популярни Публикации