Джули Бенц- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Джули Бенц е американска актриса, която работи в развлекателната индустрия от 1990 г. Тя е най-известна с ролите си в телевизионния сериал „Ангел“, където играе Дарла, и „Декстър“, където играе Рита Бенет. Освен това тя започва кариерата си като фигуристка, но след много години упорита работа се пенсионира и преследва кариера в актьорството. Започва кариерата си в театрите и след това се насочва към киното, където има второстепенни роли.

Публиката похвали и оцени нейното представяне. Първият филм на Джули беше Two Evil Eyes, а първата й телевизионна поява беше Hi Honey, I’m Home! Работата й в различни телевизионни предавания и филми й носи множество номинации и престижни награди. Разгледайте повече за биографията на Джули Бенц, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата на гадже и факти

Бързи факти

Истинско име Джули Мари Бенц
Псевдоним Джули
Пол Женски пол
Известен като актриса
Възраст 49 години
рожден ден 1 май 1972 г
Родно място Питсбърг, Пенсилвания
Знак за раждане Телец
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
Височина 5 фута 4 инча
Тегло 56 кг
Измервания на тялото 35-24-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 9 (САЩ)
гадже N/A
Съпруг Рич Ороско
Нетна стойност 6 милиона долара
Любими храни Пържени картофи
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Джули Бенц?

Джули Бенц е родена Джули Мари Бенц на 1 май 1972 г , в Питсбърг, Пенсилвания. Тя е дъщеря на Джордж Бенц младши и Джоан Мари Бенц. Баща й е професионален хирург, а майка й е фигуристка. Тя е на 49 години и е роден под знака на Телец.Колко висока е Джули Бенц?

Джули Бенц е от американска националност и изповядва християнството като своя религия. Освен това, тя е висока 5 фута 4 инча (163 см/1,63 м) и тежи 56 кг (123 фунта). Точните й измервания на тялото са 35-24-35 инча. Сините й очи се допълват от русата й коса, която допълва стройната й фигура.

  Височината на Джули Бенц

Джули Бенц (Източник: Instagram)

Джули Бенц Образование

Когато Джули Бенц беше на две години, семейството й се премести в Мурисвил. Когато беше на три години, тя започна да ходи на уроци по кънки на лед. Тя избра регионалната гимназия Франклин в Мурисвил, Пенсилвания, за своето средно образование. Тя се състезава в Шампионата на САЩ по танци на лед за юноши, когато е на шестнадесет години, завършвайки на 13-то място с партньора си по кънки Дейвид. След една година тя счупи десния си крак, което я принуди да спре да кара кънки.
Тогава тя решава да участва в местния театър. През 1993 г. тя получава бакалавърска степен по актьорско майсторство от Нюйоркския университет.

Кой е съпругът на Джули Бенц?

Джули Бенц се омъжи за актьора Джон Касир на 30 май 1998 г. За съжаление двойката се разведе през 2007 г. По-късно тя се сгоди за Рич Ороско, за когото се омъжи на 5 май 2012 г.

Социална медия

Джули Бенц е активна в социалните медии. Нейното име в Instagram (@juliebenzmft) има 175 хиляди последователи, докато нейните имена в Twitter (@juliebenz) имат 277,8 хиляди. Фейсбук страницата й има 505,1 хиляди последователи и 92,4 хиляди харесвания.

Как Джули Бенц преследва кариерата си?

Дебютът на Джули Бенц като Бабс Нилсън в сериала от 1991 г. „Здравей, скъпа, прибрах се!“ През 1994 г. тя играе Саша в епизод на „Женени… с деца.“ Тя също се появява в телевизионния филм от 1995 г. „The Barefoot Executive“ и филма „Hearts Drift“ от 1996 г. Между 1995 г. и 1997 г. тя се появява в епизоди на предавания като „Step by Step“, „Hang Time“, „Boy Meets World“, „Diagnosis: Murder“, „The Single Guy, „Sliders“, „The Big Essay“, „A Walton Easter“ и „Fame L.A.“ Тя гостува като Дарла в „Buffy the Vampire Slayer“ през 1997 г.

Що се отнася до филмовата й кариера, Джули Бенц дебютира през 1990 г. с италианско-американския филм на ужасите „Две зли очи“.
След това се появява некредитирана във филма от 1996 г. „Черната овца“. Тя се появява в няколко филма между 1997 и 2000 г., включително Inventing the Abbotts, Dirt Merchant, Jawbreaker и Bad Girls from Valley High. По същия начин тя се появява в романтичния комедиен филм „Братята“ през 2001 г. и видео продължението на филма на Дисни „Джордж от джунглата 2“ през 2003 г.

Колко богата е Джули Бенц?

Джули Бенц е добре известна в цял свят с ролите си във филми и телевизионни предавания. Освен това е спечелила солидна сума пари. Нетната й стойност в момента се оценява на 6 милиона долара.

  Инфографика за биография на Джули Бенц

Биография на Джули Бенц

Факти

  1. Обича да слуша песни.
  2. Джули обича да спи.
  3. Тя прекарва време с кучетата си.
  4. Тя обича да посещава различни места.

Популярни Публикации