Джули Бандерас Съпруг, любовен живот, женен, нетна стойност

Джули Бандерас е новинарски журналист и водещ в Съединените щати. Сега тя работи за Fox News Channel.

Бързи факти

Пълно име Джули Бандерас
Първо име Джули
Фамилия Знамена
Дата на раждане 25 септември 1973 г
Възраст 48 години
Професия Американски новинарски кореспондент и водещ
Националност американски
Град на раждане Хартфорд, Кънектикът
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Хауърд Д. Бидуел
Баща професия военноморски офицер и строителен инженер
Име на майката Фабиола Р.
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Женен
Съпруг Андрю Сансоне
Без деца 3
братя и сестри Мелиса Бидуел
Височина 165 см
нетна стойност 12 милиона долара
Женен Дата 29 август 2009 г

Връзка и брак

Тя е омъжена дама. Андрю Сансон е името на нейния съпруг. Той е в борда на директорите на Habitat for Humanity и е президентът-основател на две големи медийни компании, Old Rock Media и Big Apple Channel. Двойката се срещна за първи път на снимачната площадка на Fox News Channel. След известно време Андрю предложи дата за вечеря, която тя прие и те скоро започнаха да се срещат. Джули разкри годежа си в епизод на „Изборния щаб на Америка“ на 21 септември 2008 г. Пред семейството и приятелите двойката се ожени на 29 август 2009 г. в презвитерианската църква на Пето авеню в Ню Йорк. Бялата й булчинска рокля беше прекрасна, но годеникът й беше с черен костюм. Тя се радва на щастлив семеен живот със съпруга си.

  Джули Бандерас

Джули Бандерас (Източник: Google)деца

Тя и съпругът й Андрю имат три деца: две момичета и едно момче. На 29 август 2010 г. двойката посрещна първото си дете. Адисън Мелиса Сансон беше нейното име. Второто й дете, Авер Джули Сансон, е родено на 13 ноември 2012 г. Анди Харисън Сансон, третото й дете и първото момче са родени на 21 май 2016 г.

Братя и сестри и родители

Името на баща й е Хауърд Д. Бидуел и той е строителен инженер и военноморски офицер. Фабиола Р. е името на майка й и тя е от Колумбия. Мелиса Бидуел, нейната по-малка сестра, е нейното име. Младостта й премина с родителите и сестра си. Тя има няколко изображения на Мелиса в своя Instagram. Веднъж тя сподели моментна снимка на две сестри, които се забавляват с алкохол в ръце. Надписът гласи „Най-скъпият ми приятел…“

Време е да караме ски

На 21 януари 2020 г. тя сподели различни видеоклипове и снимки от ски приключенията на семейството си в Instagram. По това време те бяха отишли ​​да карат ски на планината Камелбек. Те си прекараха страхотно този ден. Децата изглежда също си прекарваха страхотно през ваканцията. Това беше първото й каране на ски след инцидента й миналата година. В този момент в нея се блъска друг скиор.

  Джули Бандерас

Джули Бандерас (Източник: Google)

Джули Бандерас Нетна стойност през 2022 г

Тя печели много пари и има много пари. Нетното състояние на Джули Бандерас се оценява на приблизително 12 милиона долара към 2022 г.

Доходите на Джули като журналист й позволяват да прави такива пари. Тя е брилянтен човек и богатството й непрекъснато расте. Тя започва кариерата си в бостънската WLVI-TV. Оттогава работи за много журналистически организации. Тя придоби известност, след като се присъедини към Fox News Channel през март 2005 г. като журналист с обща задача. Тя е отразявала много актуални теми, като урагана Денис, спора й в ефир с Шърли Фелпс-Ропър, надпреварата за кмет на Ню Йорк и много други.

Джули живее в разкошно имение в Манхатън, Ню Йорк, със семейството си. Тя обича да пътува. Вече е обиколила няколко места.

Шаста е името на нейното куче. Тя използва социални медийни платформи като Twitter, Facebook и Twitter. Тя има 91,2 хиляди последователи в Twitter и 4851 последователи в Instagram.

Любопитни факти

  • Родена е на 25 септември 1973 г. в Хартфорд, Кънектикът, САЩ.
  • Нейната националност е американска.
  • Тя получава бакалавърската си степен от колежа Емерсън.
  • През 2004 г. тя получава желаната награда Еми за изключителен единичен новинарски предаване.
  • Тя е висока 5 фута 5 инча.
  • Мерките й са 36-24-38.

Популярни Публикации