Джоузи Тота - Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Джоузи Тота , по-рано кредитирана като Джей Джей Тота, е актриса от Съединените щати. Джоузи Тота стана известна с ролите на Стюарт Уутен в „Джеси“ и Майкъл Ловет в „Отново в играта“.

Бързи факти

Пълно име: Джоузи Тота
Дата на раждане: 05 август 2001 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло: 55 кг
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 400 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-26-35 инча
Родно място Сакраменто, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност ливанско-палестински
образование Университет Чапман
баща Сухейл Тотах
Майка Кристин Тотах
Братя и сестри (Две) Камил и Алекс
Марки Nike, Adidas
Хоби Купони, туризъм

Биография на Джоузи Тота

Джоузи Тота е роден на 05 август 2001 г. под астрологичния знак Лъв в Сакраменто, Калифорния. Той щеше да бъде на 19 години през 2020 г. Сухейл Тотах е името на баща й, а Кристин Тотах е името на майка й. По същия начин баща й е палестинец, а майка му е със смесен ливански, ирландски и италиански произход.

Тя е майка на три момичета, третото и най-малко, от които тя е третата и най-малка. По същия начин тя има по-голяма сестра Камил и по-малък брат Алекс. Тя е израснала в малко градче с братята и сестрите си, където всички са я смятали за гей дете.Тя започва да създава видеоклипове в YouTube и да участва в сценични продукции в ранна възраст. Продължавайки към образователното си минало, тя посещава манастирско училище и сега е записана във филмовото училище в Dodge College на Chapman University. Тота е американски гражданин.

Височина, тегло и измерване на тялото

Джоузи Тота има приличен ръст от 5 фута 2 инча и тежи около 55 кг, според нейната телесна механика. Тя има прекрасен чифт тежки кафяви очи и кафява коса . По същия начин тя има сутиен с размер 33B и рокля с размер 6. (САЩ). Размерите на тялото й също са 34-26-35 сантиметра.

  Джоузи Тота

Джоузи Тота с приятеля си Източник: Instagram

Нетната стойност на Джоузи Тота

По отношение на нетната стойност, Джоузи Тота е натрупала значително състояние благодарение на приноса си към развлекателната индустрия от дете. В резултат на това се съобщава, че нетната й стойност е около 400 хиляди долара. Тя също печелеше пари чрез одобрения на марката, промоционални събития и други средства. Освен това няма информация за нейната кола, къща или друга собственост.

кариера

По същия начин тя изигра „Джъстин“ в дебютния филм на Крис Кели „Други хора“, който й спечели одобрението на критиците. Тя също беше наречена „Variety“ „Звезда на годината в Sundance Breakout“. Тя се появи заедно с Джеси Племънс, Моли Шанън, Брадли Уитфорд и Зак Уудс във филма. Тя също беше обявена за „Най-вдъхновяващата личност на Сънданс“ и една от „10-те изгряващи звезди за гледане“ на списание InStyle.

През 2016 г. тя участва във филма Time Toys с Ед Бегли младши. Това е необичайна история за група ученици, които неволно откриват сандък, пълен с невероятни играчки от бъдещето. Тя също се появи в „Handsome: A Netflix Mystery Movie“, детективска комедия на Netflix от 2017 г. Тя играе героя 'Чарли'.

По подобен начин тя също играе „Сиймор О'Райли в „Columbia Pictures“ от 2017 г. и „Spider-Man: Homecoming“ на Marvel Studios. Тя също участва в комедийния филм за млади възрастни „Magic Camp“, продуциран от Walt Disney Pictures, в 2020 г. Тя партнира на Адам Дивайн в ролята на „Джъд.“ Тя също играе главната роля в телевизионния сериал „Спасени от камбаната“. Moxie е един от предстоящите й проекти.

Джоузи Тота Гадже, Запознанства

Джоузи Тота най-вероятно е сама в момента, въз основа на нейната история на запознанства. В момента няма съобщения относно нейното приятелство или афера. Освен това тя е съсредоточена върху професията си и може би търси подходящата половинка в живота си. Алисия Паскуал-Пи е най-близката й половинка.

Любопитни факти

  • Джоузи Тота, по-рано кредитирана като Джей Джей Тота, е актриса от Съединените щати.
  • Джоузи Тота стана известна с ролите на Стюарт Уутен в „Джеси“ и Майкъл Ловет в „Отново в играта“.
  • Баща й е палестинец, а майка му е със смесен ливански, ирландски и италиански произход.
  • Тя е майка на три момичета, третото и най-малко, от които тя е третата и най-малка.

Популярни Публикации