Джоузеф Бирлем- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, етническа принадлежност, кариера

Джоузеф Бирлем е дете чудо, което се интересува от музика в ранна възраст. В нация като Съединените щати, която е известна с преклонението си пред знаменитости, Джоузеф Бирлем е наричан една от най-горещите сензации в Интернет. Научете повече за нетната стойност на Джоузеф Бирлем, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джоузеф Бирлем
Дата на раждане: 29 май 2002 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Калифорния
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло: 60 кг
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 100 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ангелите
Националност американски
Етническа принадлежност Северна Америка
Религия Кристиян
образование Класьор в гимназията
Майка Джен Валдес
Братя и сестри Бела, София, Скоти и Кашиус
Facebook Джоузеф Бирлем във Facebook
Instagram Instagram на Джоузеф Бирлем
Марки N/A
Хоби Кънки, Колоездене

Възраст и ранен живот на Джоузеф Бирлем

Джоузеф Бирлем е роден в Лос Анджелис, Калифорния, на 29 май 2002 г. Сега е на 18 години. Освен факта, че е роден в Калифорния, нищо не се знае за баща му. Той е от северноамерикански етнос и има американско гражданство.

В юношеството си се увлича по скейтборда и започва да снима упражненията си. По-късно той публикува някои от видеоклиповете си в социалните мрежи. През януари 2016 г. Джоузеф и неговият приятел Тейлър стартираха Joey, общ канал в YouTube. Той също така има канал в YouTube със същото име, където публикува влогове, други актуализации и предизвикателства. Той е от американска националност. Неговата раса е северноамериканска и е роден под символа на Близнаци. Последовател е на християнската вяра. Джоузеф Бирлем имаше прекрасно възпитание, когато се роди в любящо семейство. Родителите му наистина се интересуваха от бъдещето му и му осигуриха всички необходими ресурси. Той искаше да бъде спортист, защото беше дете и беше повлиян от американски спортисти, които редовно печелеха множество медали на олимпийски и азиатски игри.Височина и тегло на Джоузеф Бирлем

Колко висок е Джоузеф Бирлем? Джоузеф Бирлем е висок 5 фута 6 инча (1,67 м) и тежи 60 килограма (132 фунта). Измерването на гърдите й е 38 сантиметра, измерването на бедрата й е 30 инча, а измерването на ръката й е 13 инча. По същия начин очите на Бирлем са лешникови, а косата му е тъмнокафява. Той носи обувки номер 11 (САЩ).

  Джоузеф Бирлем

Джоузеф Бирлем с кучето си Източник: Instagram

Джоузеф Бирлем Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Джоузеф Бирлем? Нетното състояние на Джоузеф се оценява на около 0 000 към 2022 г. Той спечели най-много от парите си чрез дейността си в социалните мрежи и малки одобрения.

Професионален живот и кариера

Славата му се дължи най-вече на неговия сладък и завладяващ звук, който е много привлекателен за по-младата му публика. Той е добре известен с активното си участие в сайтовете за социални мрежи. Musical.ly е мястото, където Джоузеф започва своята певческа кариера. По същия начин той има над милион фенове в платформата и дори е качил кратки фрагменти от същите видеоклипове в Instagram, където е изградил голяма фенбаза и също така има над 1 милион последователи в приложението. Той също има канал в YouTube на име Джоузеф Бирлем, който има над 166 хиляди зрители и споделя статии за борби и проблеми с психичното здраве. През 2017 г. той придружава Духицмарк на турнето Weekend Rush.

Приятелката на Джоузеф Бирлем

Коя е приятелката на Джоузеф Бирлем? Той е много личен относно личния си живот и връзката. Той не е разкрил никаква информация за приятелката си и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за предишната му връзка, бивши и връзки. Той най-вероятно е необвързан и може би в момента се фокусира върху кариерата си. Освен това той не е бил замесван в никакви скандали и е водил чисто досие.

Също така, знайте за Нетна стойност на Реджи Уебър, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации