Джоуи Лорънс и годеницата му Саманта Коуп се ожениха

Джоуи Лорънс току-що се ожени за годеницата си, Саманта Коуп , на 1 май. Temecula Creek Inn в Темекула, Калифорния, беше домакин на сватбената церемония. В скорошно интервю Лорънс каза:

Просто изглежда толкова естествено. Животът понякога може да е труден, но си заслужава, когато Бог ви осигури подходящия човек.

Близки приятели и членове на семейството на двойката, включително братята на младоженеца, Матю Лорънс и Андрю Лорънс, и децата на Джоуи от предишния му брак, Чарлстън и Либърти, присъстваха на церемонията. Хедър Крисчън Фолгер от HCD Weddings & Events организира церемонията. След церемонията беше сервирана вечеря от фермата до масата с филе, махи-махи и печено пиле.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоуи Лорънс (@joeylawrence)

История на запознанствата на Джоуи Лорънс

Джоуи Лорънс се жени за Мишел Вела за първи път през 2002 г., а двойката се развежда през 2005 г. През юли 2005 г. актьорът се жени за втората си съпруга Чанди Яун-Нелсън. Джоуи и Чанди се запознават като юноши по време на ваканция в Disney World. Лорънс и Яун-Нелсън обявиха фалит през 2017 г. Според докладите въпросът беше решен на следващата година и Лорънс подаде молба за развод през юли 2020 г. Либърти Грейс Лорънс и Чарлстън Чарли Лорънс са двете деца на двойката.

 Джоуи Лорънс

През август 2021 г. музикантът потвърди годежа си със Саманта Коуп. Джоуи и Чарлстън се запознаха на снимачната площадка на филма Lifetime, режисиран от брата на Джоуи Андрю и с участието на дъщеря му Чарлстън. Преди брака си двойката обсъди връзката си в интервю и Коуп каза:

Беше толкова сигурна среда да бъда себе си от първия ден. Той обожава всичко в мен и се наслаждава на моите ексцентричности. Считам се за истински късметлия, че бях в позицията да приема такава чест. След две седмици си казах: „Ще бъда с теб завинаги“.

Лорънс междувременно каза

Когато срещнете правилния човек, ако имате достатъчно късмет, стигате направо до въпроса. Имам приятел, който е съмишленик и говори същия език на любовта като мен и общуваме по същия начин. Това наистина е изключително важно. И съм благодарен.

 Джоуи Лорънс

Джоуи Лорънс се появява за първи път по телевизията през 80-те години на миналия век в комедиите Blossom и Melissa & Joey. Той участва във филми като Summer Rental и Oliver & Company.

Популярни Публикации