Джоуи Хедъртън - възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Джоуи Хедъртън е певица, танцьорка и актриса от САЩ. Джоуи Хедъртън е добре известна с многобройните си телевизионни изяви през този период от време, особено като редовен изпълнител на вариететно шоу, въпреки че се е появявала и в актьорски роли. Научете повече за нетната стойност на Джоуи Хедъртън, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джоуи Хедъртън
Дата на раждане: 14 септември 1944 г
Възраст: 76 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, певица и танцьорка
Държава: Ню Йорк
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: развод
Развод Ланс Ренцел
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Рус
Родно място Дълъг остров
Националност американски
образование Академия Света Агнес
баща Рей Хедъртън
Майка Дейвини Рос Уотсън
Братя и сестри Един (Дик Хедъртън)
Facebook Джоуи Хедъртън във Facebook
Youtube Джоуи Хедъртън Youtube
IMDB Джоуи Хедъртън IMDB
Седмица Джоуи Хедъртън Wiki

Възраст и ранен живот на Джоуи Хедъртън

Джоуи Хедъртън е роден на 14 септември 1944 г. в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Дейвини Джохана Хедъртън е пълното й име. Сега тя е на 76 години. Нейната зодия е Дева. Нейната националност също е американска. Джоуи израства в Роквил Сентър, Ню Йорк, предградие на Ню Йорк.

Рей Хедъртън и Дейвини Рос Уотсън са имената на нейните родители. Баща й беше пионер на Бродуей и телевизията (Babes in Arms). В по-широкия район на Ню Йорк той беше добре известен като звездата на дългогодишното детско телевизионно шоу Веселият пощальон. Майка й е била танцьорка. Те се запознаха, докато и двамата участваха в Babes in Arms. Дик Хедъртън (роден на 19 октомври 1943 г.) е брат на Хедъртън, който по-късно става диск жокей.

Джоуи посещава академията Saint Agnes, католическо начално и средно училище. Тя започва да учи балет в Dixon McAfee School of Dance на шестгодишна възраст и продължава да учи модерен джаз танц, глас и драма в продължение на четири години при Джордж Баланчин.

Височина и тегло на Джоуи Хедъртън

Колко висок е Джоуи Хедъртън? Джоуи е висок 5 фута 4 инча и тежи 56 кг, според измерванията на тялото му и социалните медии. Косата й е руса и има зелени очи. Късата коса й отива идеално, а също се е появявала и с къса прическа. Тя е много привлекателна и прекрасна. Без съмнение тя има хиляди последователи и фенове.

  Джоуи Хедъртън

Джоуи Хедъртън (Източник: Pinterest)

кариера

Кариерата и професионалният живот на Хедъртън започва като дете актриса. Първата й телевизионна изява беше в шоуто на баща й, Веселият пощальон, популярно детско шоу в Ню Йорк. Когато е на 15 години, тя се присъединява към оригиналната продукция на Бродуей „Звукът на музиката“ като член на ансамбъла и дубльор и получава първото си продължително национално представяне през същата година като полуредовно участие в Шоуто на Пери Комо (по-късно преименувано на Крафт на Пери Комо Music Hall), играеща буйна тийнейджърка, вечно влюбена в Пери Комо.

През същата година Хедъртън издаде и първия си сингъл, That’s How It Goes/I’ll Be Seeing You, но той не успя да се класира, както и трите други сингъла, които издаде през следващите няколко години. Първата й роля като драматична актриса по телевизията идва през 1960 г., когато се появява като богата, разглезена тийнейджърка в ранен епизод на Route 66. Хедъртън често е избирана за проблемна тийнейджърка в началото на 60-те години поради секси хлапешката си визия.

Повече за кариерата

Хедъртън стана известна в средата на 60-те години с чувствените си танци по телевизията, които някои зрители намериха за шокиращи, а някои критици отхвърлиха като мърляв еротик. През 1964 г. тя се появява в The Tonight Show, където учи Джони Карсън как да танцува The Frug. Тя се появи в още няколко епизода на шоуто и пусна Hullabaloo, песен, която беше изпълнила в шоуто, на Coral Records. От юни до септември 1968 г. Хедъртън беше домакин на Dean Martin Presents the Golddiggers, лятна музикална комедия, заедно с Франк Синатра-младши. Тя също се появява в няколко други телевизионни вариететни предавания през 60-те години, включително The Andy Williams Show, The Холивудският дворец, Шоуто на Ед Съливан и Това е Том Джоунс.

Хедъртън също се появява във филмите Twilight of Honor (1963), Where Love Has Gone (1964) и My Blood Runs Cold (1965).[12] В „Здрач на честта“ тя играе младата съпруга на заподозрян в убийство (номинирания за „Оскар“ Ник Адамс). Единственият цветен филм, Where Love Has Gone от 1964 г., беше високобюджетна мелодрама, базирана на римския ключ на Харолд Робинс за скандалния случай на непредумишленото убийство на Лана Търнър–Шерил Крейн–Джони Стомпанато, като Хедъртън играе дъщерята на героя Търнър (Сюзън Хейуърд). .

Нетната стойност на Джоуи Хедъртън 2022 г

Колко е нетната стойност на Джоуи Хедъртън? Талантливата актриса има приблизителна нетна стойност на повече от 6 милиона долара към 2022 г. Тя направи всичко това през цялата си кариера. Нищо друго не се знае много за тази актриса.

Джоуи Хедъртън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джоуи Хедъртън? През април 1969 г. тя се омъжи за бившия каубой на Далас Ланс Ренцел, уайдж приемник на Далас Каубойс, в Ню Йорк. Рентцел е арестуван през ноември 1970 г., защото се е изложил пред 10-годишно момиче. Той се призна за виновен и се съгласи да бъде подложен на психиатрично лечение. Тогава, през септември 1971 г., Хедъртън подаде молба за развод и кариерата й замря; някои казват, че никога не се е възстановила от психическия шок от обидата на Рентцел. През 1972 г. разводът е финализиран.

Също така, знайте за Нетна стойност на Бруна Лукас, биография, възраст, националност

Популярни Публикации