Джоуи Чавис – Wiki, възраст, нетно състояние, съпруг, брак

Джой Чавис е известна американска танцьорка, Instagram звезда, инфлуенсър в социалните медии, бизнесдама, Youtuber, любител на фитнеса и предприемач от Торанс, Калифорния. Тя е добре известна в нацията като бивша приятелка и майка на Bow Wow, виден американски рапър (истинско име: Шад Грегъри Мос). Освен това тя е завършена танцьорка и хореографка.

Бързи факти

Пълно истинско име Джоуи Нина Чавис.
Име Джой Чавис.
Възраст (към 2021 г.) 33 години.
Професия Звезда в Instagram, влиятелен човек в социалните медии, танцьорка, бизнесдама, Youtuber, фитнес ентусиаст и предприемач.
Дата на раждане 27 септември 1988 г. (вторник).
Място на раждане Торанс, Калифорния, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Гимназия Торанс
Калифорнийският университет.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Паунд.

Възраст и ранен живот на Джоуи Чавис

Джоуи Нина Чавис е родена на 27 септември 1988 г. в Торанс, Калифорния, Съединените щати, като Джоуи Нина Чавис. Тя е последователка на християнската вяра. Джоуи Чавис е 33 години що се отнася до нейната възраст (към 2021 г.). Тя има силно желание да танцува от малка. Джоуи Чавис завършва гимназията в Торанс. След това тя кандидатства в Калифорнийския университет за по-нататъшно обучение. След това тя започва да се концентрира върху професионалната си танцова кариера. Сега тя е добре позната танцьорка и онлайн личност.

Височина и тегло на Джоуи Чавис

Джой Чавис поддържа здравословен и активен начин на живот. Тя е висока 5 фута 4 инча (в метри 1,62 м). Тя поддържа телесното си тегло около 55 кг, като спазва добре планирана диета (в паундове 121 фунта). Освен това тя изглежда зашеметяващо със своята копринено черна коса и поразителни черни очи.  Джой Чавис

Джой Чавис

Joie Chavis Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джои Чавис? Чавис изкарва приличен живот от своята модна и фитнес кариера. Нетната стойност на Джоуи Чавис се оценява на между – милиона USD (приблизително). Тя също печели пари, като рекламира множество модерни марки в социалните медии.

кариера

Кариерата на Джои започва като танцьорка. Първоначално работи като танцьорка на свободна практика. В крайна сметка тя започна да работи като професионалист. Работила е и с редица известни клубове. Не само това, но тя се появи и на редица семинари на живо. След това тя влезе в модния бизнес. Джои Чавис също отвори моден магазин за продажба на дребно, наречен „Shop Shai“ на името на дъщеря си. Тя също е фитнес фанатик и управлява свой собствен уебсайт за модни и фитнес ентусиасти. Чавис също има канал в YouTube, наречен Joie In Life, където публикува видеоклипове за фитнес и уелнес. Сега тя е добре известна онлайн звезда и фитнес фанатик. Участвала е в редица музикални клипове като професионална танцьорка.

Съпруг и брак на Джоуи Чавис

Кой е съпругът на Джоуи Чавис? Чавис стана известен след връзка с Шад Грегъри Мос, известен рапър (Боу Уау). Според сведенията двойката започва да се среща през 2010 г. Джоуи и Боу Уау се развеждат през 2013 г. след три години връзка. След известно време двойката започна да се среща отново през 2016 г. Но те отново се разделиха. След това Джои Чавис започва да се среща с друг рапър на име Найвадиус ДеМън Уилбърн (Бъдеще) през 2017 г. Фючър и Джои се развеждат след две години поради лични причини. Името й се приписва и на знаменитостите Бу Тиам и Хит-Бой. Няма обаче точна информация относно текущото състояние на връзката на Чавис.

Популярни Публикации