Джошуа Кели- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Джошуа Кели е професионален боксьор от Обединеното кралство, който притежава титлата на WBA International в полусредна категория през 2018 г., както и титлата на Commonwealth в полусредна категория. Той се би като аматьор в състезанието за мъже в полусредна категория на Летните олимпийски игри през 2016 г. и на Европейските игри през 2015 г., където спечели бронзов медал за Великобритания. През април 2017 г. той спечели победа с точки от шест рунда (59-55) над Джей Бърн от Дъблин (4-1) на SSE Hydro в Глазгоу в андеркарт на Рики Бърнс срещу Джулиъс Индонго. Позицията му е православна. Той е известен като „Красиво момче“.

Бързи факти

Празнувано име Джошуа Кели
Възраст 27 години
Псевдоним Джошуа Кели
Рождено име Джошуа Кели
Рождена дата 1994-03-07
Пол Мъжки
Професия Боксер
Родена нация Англия
Място на раждане Съндърланд
Националност британски
Етническа принадлежност Британско-бял
състезание Бяло
Хороскоп Риби
Религия Кристиян
Семейно положение Женен
Съпруга Реми Кели
деца 2; Джошуа младши и Роман Пол
Сексуална ориентация Направо
Нетна стойност милион - милиона
Заплата 0K - милион
Височина 5 фута 10 инча
Тип тяло Атлетичен

Биография на Джошуа Кели

Джошуа Кели е роден на 7 март 1994 г. Родното му място е Съндърланд, Англия. Той е от британска националност, от британска бяла етническа принадлежност и от бялата раса. Наскоро той отпразнува своя 27-ми рожден ден, който ще настъпи през 2021 г. Неговата зодия е Риби и е християнин. Подробности относно семейството, братята и сестрите му и образованието му предстои да бъдат разкрити.

Височина, тегло на Джошуа Кели

Джошуа Кели е висок боксьор с височина 5 фута 10 инча или 178 см. Грижеше се добре за тялото си. В резултат на това той има тегло, което е пропорционално на височината му. Като цяло той има здрава фигура и очарователна личност, която привлича много хора към него. Неговите допълнителни телесни мерки, като размер на гръдния кош, размер на талията и размер на бицепса, в момента не са налични. Най-големият му обхват е 72 инча (183 см).  Джошуа Кели

Джошуа Кели със съпругата си (Източник: Instagram)

кариера

  • Джошуа Кели се състезава на Европейските игри през 2015 г. и на Летните олимпийски игри през 2016 г. На Европейските игри през 2015 г. той спечели бронзов медал в полусредна категория.
  • Той направи своя професионален дебют през април 2017 г. на SSE Hydro в Глазгоу в андеркарт на Рики Бърнс срещу Джулиъс Индонго, побеждавайки Джей Бърн (4-1) от Дъблин.
  • След това той победи испанеца Джони Вила (6-1) и Том Уитфийлд от Гейтсхед (4-1) съответно с прекъсване в четвъртия рунд и с нокаут в първия рунд.
  • Той завърши годината с рекорд от 5-0 след победа над мексиканеца Хосе Луис Зунига (13-2-1) и французина Жан Мишел Хамилкаро (25-8-3), и двамата със спиране във втори кръг през октомври и декември на SSE Арена в Белфаст и зала Йорк в Лондон.
  • Той загуби от Давид Аванесян на 20 февруари 2021 г. с рекорд 10-1-1. По отношение на неговия боксов рекорд, той се бие в 12 битки, като спечели шест и загуби една.

Джошуа Кели Гадже, Запознанства

Джошуа Кели е съпруг и баща на две деца. Джошуа се ожени за прекрасната си съпруга Реми Кели, която беше негова дългогодишна приятелка, през август 2019 г. Двойката се среща от 2016 г. Джошуа младши (роден през ноември 2018 г.) и Роман Пол са двете деца на двойката (родени в май 2020 г.). Двойката е щастлива в сегашното си положение и не се притеснява от нищо. Той не е гей и има чиста сексуална ориентация. Има страхотен семеен живот със съпругата и децата си.

Джошуа Кели Нетна стойност

Джошуа Кели е професионален боксьор, чиято нетна стойност се очаква да бъде между милион и милиона към октомври 2022 г., с годишна заплата от 0K до милион. Основният му източник на богатство е боксовата му кариера и той е доволен от текущите си приходи. Изглежда, че той генерира пари от партньорства за одобрение, спонсорство, събития с плащане за гледане и други източници. В момента той води стилен начин на живот.

Популярни Публикации