Джошуа Джеймс Ричардс- Нетна стойност, Биография, Възраст, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Джошуа Джеймс Ричардс е известен британски писател, режисьор, професионален оператор и предприемач от Пул, Англия. Той е най-известен с невероятните си филмови снимки. Джошуа, професионален оператор, също е заснел редица филми, включително Hot Dog Voodoo, Birth of a Poet, Sampling и други.

Той заснема филма Nomadland, който го катапултира в светлината на прожекторите. Той също беше номиниран за Оскар за най-добър оператор през 2021 г. Нека ви кажа, че неговият партньор и режисьор на Nomadland, Chloé Zhao, спечели Оскар на 25 април 2021 г.

Джошуа Джеймс, в допълнение към операторството, е режисьор и сценарист за редица късометражни филми и телевизионни предавания. Превъртете надолу, за да научите повече за историята на живота на Джошуа Джеймс Ричардс.Бързи факти

Пълно истинско име Джошуа Джеймс Ричардс.
Възраст (към 2021 г.) 36 години.
Професия Оператор, режисьор и сценарист.
Дата на раждане 1985 г.
Място на раждане Пул, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Охай, Калифорния, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Училище за филми и телевизия на университета в Борнмът.
Училище по изкуства Tisch на Нюйоркския университет.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата кафяво.
Националност британски.
Религия Кристиян.

Биография на Джошуа Джеймс Ричардс

Джошуа Джеймс Ричардс е талантлив оператор , е роден през 1985 г. от родителите си. Не е известна точната му дата на раждане. Джошуа Джеймс Ричардс е на 36 години според годината на раждане (към 2021 г.). Роден е в английския град Пул, Обединеното кралство.

Джошуа се придържа към християнската вяра. Ричард цял живот е имал очарование от правенето на филми и кинематографията. Джошуа Джеймс е завършил училището за филми и телевизия на университета в Борнмът, според източници.

След това той се премества в Съединените щати и се записва в Училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет за по-нататъшно обучение. Той започна да се фокусира върху кариерата си, след като завърши курса си. Сега той е известен кинематографист в индустрията.

Джошуа Джеймс Ричардс произхожда от добре установено семейство и е от чисто бял кавказки етнос. Няма точна информация за членовете на семейството му.

Баща му е предприемач. Майка му, от друга страна, е майка, която си стои вкъщи. Джошуа е израснал в Пуул, Англия, играейки със своите братя и сестри.

  Джошуа Джеймс Ричардс

Джошуа Джеймс Ричардс (Източник: Pinterest)

Професионален живот

Джошуа Джеймс Ричардс започва като оператор. Първоначално той създава кратки видеоклипове и минисериали. По-късно започва да продуцира пълнометражни филми.

Работил е като оператор на много филми, включително Light Rider, No Sour Meadows, The Rider, 2017 God’s Own Country, Eternals и други.

Номиниран е за Оскар за изключителното си представяне във филма Nomadland (режисиран от партньорката му Chloé Zhao).

Хот догът ни просвети, Вуду.37. Раждането на вечния поет. Промяна на кожата. Не забравяйте за мен. Добрите стари дни. Костотърсач. Правоъгълници. Петното от червило. Ездач на светлината. Няма кисели ливади. Afronauts.Songs Моите братя бяха тези, които ме научиха. Натрапникът. Името на Конника. 2017 Божията собствена страна е фраза, която означава Божията собствена страна. Bam от Jay Z, с участието на Damian Marley.

Джошуа Джеймс Ричардс Нетна стойност

Колко богат е Джошуа Джеймс Ричардс? Джошуа Джеймс Ричардс има нетна стойност от 5-6 милиона долара към 2021 г в резултат на кариерата му (прибл.).

Джошуа Джеймс Ричардс приятелка и запознанства

С кого се среща Джошуа Джеймс Ричардс? Според съобщения в медиите Джошуа Джеймс Ричардс се среща с китайската режисьорка Клое Джао. Според източници и двамата са били приятели от колежа. Заедно завършват образованието си в училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет.

Те правеха късометражни филми през студентските си години. След това те започват да си сътрудничат и да създават филми и кратки сериали. И двамата са били забелязвани многократно.

Факти

  • Джошуа Джеймс Ричардс също работи като режисьор и сценарист.
  • Той също така режисира редица късометражни филми и минисериали.
  • Джошуа Джеймс Ричардс се появява предимно във филмите на Chloé Zhao.
  • Джеймс Ричардс, известен кинематографист, също си сътрудничи с известни знаменитости.
  • Като професионален оператор предпочита камерите Arri и Red.

Популярни Публикации