Джошуа Буун- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Джошуа Буун е известен американски актьор, сценичен изпълнител, модел, телевизионна личност, медийно лице и предприемач от Вирджиния. Джошуа е добре известен със своите изключителни актьорски способности и оптимистична личност. Той се появява в няколко филма, телевизионни сериали и пиеси по време на кариерата си. Освен това той беше представен в публикации и реклами.

Бързи факти

Истинско име Джошуа Буун.
Професия Актьор, телевизионна личност, модел, театрален артист и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 34 години.
Рождена дата 1988 г.
Родно място Вирджиния, САЩ.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 750K-850K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Университет на Вирджиния Commonwealth.
Етническа принадлежност Смесени (африкански).
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 70 кг
В лири: 154,32 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Джошуа Буун

Джошуа Буун е роден на родителите си във Вирджиния, САЩ, през 1988 г. Той идва от християнски дом. Джошуа е на 34 години, според източници (към 2022 г.). Истинската му рождена дата е неизвестна. Джошуа цял живот има интерес към актьорството. Буун се записва в местно училище за началното си образование. След това отива в Университета на Вирджиния. Не само това, но и Джошуа се записва в престижна актьорска академия, за да продължи своето актьорско образование. След това започва да играе в театри и на театрални събития. Сега той е известен актьор и художник.

Височина и тегло на Джошуа Буун

Джошуа Буун е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Джошуа Буун

Нетната стойност на Джошуа Буун

Колко е нетната стойност на Джошуа Буун? След като изигра Баю във филма на Netflix A Jazzman’s Blues, този отличен актьор спечели много внимание (2022). Буун печели добре като професионален актьор. Смята се, че нетната му стойност е между 0K и 0K. (приблизително).

кариера

Джошуа започва своята актьорска кариера в сценични продукции. Участвал е в редица театри и театрални постановки. Освен това той се появи в няколко реклами. Той прави своя телевизионен дебют през 2012 г. Първо, той е избран за ролята на Booby в късометражния филм Journeymen.

По-късно в кариерата си той участва в редица филми и телевизионни предавания, включително The Big Gulp, Law & Order: Special Victims Unit, Dyce and Devil, Downtown Girls, Brooklove и други. В телевизионния минисериал Seven Seconds Буун играе Халил.

Джошуа Буун Гадже и запознанства

С кого се среща Джошуа Буун? Джошуа е завършен актьор и телевизионен водещ. Джошуа е работил с много известни хора и знаменитости през цялата си актьорска кариера. Той е изключително близък и с най-близката си приятелка, актрисата Солеа Пфайфър.

Джошуа мълчи относно личния си живот и статуса на запознанства. Според докладите Буун е необвързан (към септември 2022 г.). Освен това той обича да общува с приятелите и колегите си. Той също участва в няколко интервюта със своите колеги.

Популярни Публикации