Джош Прайс- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Джош Прайс е известна американска танцьорка. Джош Прайс е изпълнявал и си сътрудничил с редица танцови сензации, включително Бейли Сок, Райли Борн, Дешон Да Принс, Джулиан ДеГузман и Рейна. По подобен начин той е водил танцови семинари в Япония, Турция, Унгария, Франция и Испания, наред с други места. Той също така си сътрудничи с известни певци като Крис Браун, Марая Кери и др.

Бързи факти

Пълно име: Джош Прайс
Дата на раждане: 25 юни 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Танцьор, влиятел в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Религия християнството
баща Дейвид Прайс
Майка Рут Прайс

Биография на Джош Прайс

Джош Прайс е роден на 25 юни 2002 г. и сега е на 18 години. Той е родом от Ню Джърси и е роден под знака на Рака. Рут Прайс е майката на Джош, а Дейвид Прайс е негов баща. Той също има куче на име Rascal и котка на име Spongebob. Няма информация за неговите братя и сестри или други членове на семейството.

Джош все още не е разкрил никаква информация за своето образователно пътуване. Той завършва гимназия в разгара на пандемията от COVID-19 като член на випуск 2020. Той обаче не уточни в коя институция е учил.Джош Прайс Височина, Тегло

За съжаление няма налична информация за измерванията на тялото на Джош Прайс. Неговият ръст, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размерът на роклята, размерът на обувките и т.н. в момента не са налични. Джош Прайс, от друга страна, има тъмнокафяви очи и коса в същия цвят. Той също имаше скоби на зъбите си, а косата му е с дред.

  Джош Прайс

Джош Прайс (Източник: Twitter)

кариера

Джош Прайс е професионален танцьор. BlocLA, S-RANK, Rebirth Monsters Cast 2o19 и JERZEY са някои от неговите танцови екипи. Той стана известен, след като се присъедини към танцовия екип и компанията immaBEAST.

WilldaBeast Adams ръководи екипажа. Преди това той участва с екипа на първите годишни награди на YouTube. Първото му танцово видео, насочено към песента Dope на Tyga, е създадено от неговия танцов екип.

В допълнение, младшата дивизия на танцовия екип на immaBEAST се състезава в първия сезон на World of Dance. По подобен начин Джош е учил хип-хоп, степ, джаз, съвременен и балет. По същия начин Джош е споделял сцената с изпълнители като T-Pain, Chris Brown и Janet Jackson, сред много други. Когато е на седем години, младият танцьор се записва в първия си клас по танци. След това, на десетгодишна възраст, той се присъединява към отбора ICONic Boyz.

Като част от същата група, Джош Прайс се появява в няколко музикални видеоклипа и късометражни филма, режисирани от Уилям Адамс, хореографът и създателят на immaBEAST. Всяка година в Калифорния той също посещава семинари и обучителни програми. В резултат на посещаването на тези събития той успя да се учи от най-добрите хореографи и танцьори в страната.

Освен това, Джош Прайс има богат опит с концерти в Ню Йорк. Той също се присъединява към танцовия отбор на Ню Йорк Никс, Knicks City Kids. Джош също е играл в театър „Аполо“ в Харлем, Ню Йорк, в Рокфелер център с Марая Кери и в Белия дом, където се срещна с президента Барак Обама. Sean Lew също се присъедини към танцовия екип на immaBEAST.

Повече за кариерата

Джош наскоро дебютира със собствената си линия дрехи Two56. Неговата марка, подобно на него, е готина, небрежна и елегантна. С всяка изминала година той се усъвършенства като танцьор и въпреки младата си възраст Джош вече е постигнал много и е готов да постигне още по-големи висоти в бъдеще.

Джош Прайс е свирил с редица известни и изгряващи изпълнители, включително Бейли Сок, Мелвин Тимим, Тревър Такемото, Зайхар, Райли Борн, Дешон Да Принс, Джулиан ДеГузман, Рейна, Изабел Капитуле, ФеФе Бургос, Кори Търнър и Гордън Уоткинс, между другото.

Джош е преподавал танцови семинари в Токио, Япония, Бостън, Масачузетс, Истанбул, Турция, Хонолулу, Хавай, Будапеща, Унгария, Киев, Украйна, Палма де Майорка, Испания, Ню Брънзуик, Ню Джърси и Париж, Франция, наред с други места . Той също така се появява със своя танцов екип в World of Dance, Чикаго.

Джош Прайс Гадже, Запознанства

Джош Прайс най-вероятно е необвързан в момента. Той не е споделил много информация по този въпрос. По същия начин Джош Прайс не е споделял никакви публикации в социалните медии, които биха могли да намекнат за текущите му връзки или афери.

Освен това той поддържа чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния му живот. Въпреки това, Джош Прайс несъмнено ще привлече много любовници в бъдеще поради своя талант, хумор и чар.

Популярни Публикации