Джош Макдермит заявява, че винаги се е чувствал сякаш Юджийн е бил металист

Човек би си помислил, че лудостта на „Живите мъртви“, разбиваща зомбита, и ударните ритми на хеви метъла биха паснали идеално. Тази връзка беше отбелязана в шоуто, като Юджийн (Джош Макдермит) и Стефани пееха един на друг реплики от Iron Maiden в Сезон 10. Eat the Rich, песен на друга английска хеви метъл група Motorhead, е включена в епизод 11X10. Музиката е отличен акомпанимент към Commonwealth, едно от малкото сложни селища в зомби апокалипсиса. Вълнуващият епизод в момента е наличен в AMC Plus.

И така, когато People попитаха Джош Макдермит как по-късните сезони на The Walking Dead станаха толкова хеви метъл, той отговори:

Да, винаги съм оценявал как програмата е експериментирала с различни видове музика. Юджийн, от друга страна, винаги ми се е струвал металист. От време на време слушам хард метъл, за да вникна в мисленето на Юджийн. Така че фактът, че можем да го включим в програмата, е фантастичен. Джош Макдермит

Макдермит изпя Where the Wild Wind Blows, без да го знае, но го постави в плейлиста си.

Има много място за този тип музика. И ако изпълним хубав джаз, ако пуснем малко Дейв Коз там, вярвам, че програмата ще ни пренесе на място, където можем да се отпуснем с вино в кутия и да гледаме как някакви хора колят няколко пешеходци. Знаете, че има забавление.

Днес бележи началото на втория от трите блока на The Walking Dead сезон 11!

Как ще се справи Александрия, когато рояк пешеходци се спусне насред яростна буря? Как бандата, която е пътувала до Меридиан, ще избегне The Reapers? От друга страна, Юджийн напредна от измамения учен, когото феновете го видяха за първи път, до превръщането му в един от основните герои в разказа на Британската общност.

 Джош Макдермит

The Walking Dead 11X09 тръгва по AMC Networks на 20 февруари. Неговият роман със Стефани трябва да бъде основна характеристика на настоящия сезон. Гледайте, за да разберете.

Популярни Публикации