Джош Мъри - Всичко за победителя в ергенския запой сезон 10

Джош Мъри, американска телевизионна личност, има два неуспешни ангажимента. Роденият в Сиракуза, Ню Йорк, стана известен, след като спечели 10-ия сезон на риалити шоуто за запознанства и любов на ABC The Bachelor. Той е създател и учител на Murray Fitness, който има съоръжения в Тампа, Атланта и Лос Анджелис. Ето някои уики факти за Джош, включително неговата биография, нетна стойност, брат, майка, запознанства и годеж с Аманда Стантън.

Биография на Джош Мъри: родители, брат, височина

Джошуа Алън Мъри е роден на 12 август 1984 г. в семейството на Денис и Лорън Мъри. Джош Мъри е най-старият от трима братя и сестри, включително брат Арън Мъри и сестра Стефани Мъри. Джош, който е висок 6 фута и 1 инч (1,85 метра), е бил баскетболист, когато е бил по-млад. Милуоки Брюърс го избраха във втория кръг на аматьорския драфт на MLB през юни 2002 г. Според източници на wiki, един от братята му, Аарон, е бивш защитник на Канзас Сити Чийфс. Джош има силна връзка с родителите и братята си, както се вижда от публикациите му в социалните медии. Например на Деня на майката през май 2018 г. той пожела майка си Лорън да бъде пример за подражание.

Джош спечели сериала „Моминско дете“ на 34-годишна възраст

Джош дебютира като състезател в 10-ия сезон на The Bachelorette през 2014 г. Анди Дорфман, на 31 години, е бивш помощник-окръжен прокурор от Атланта, Джорджия. Сезонът приключи през юли 2014 г. с Джош Мъри като победител и той предложи брак на Анди на 1 август 2014 г. Въпреки това романът им не оцеля дълго и те се разведоха през януари 2015 г., по-малко от година след годежа си. Джош Мъри

След това Джош участва в други спин-офи на поредицата „Ергените“. През 2016 г. той участва в третия сезон на Bachelors in Paradise. По същия начин той завърши на второ място във втората версия на поредицата, The Challenge: Champs vs. Stars, през 2018 г. Освен в риалити шоутата, той продължава да работи като съветник за маркетинговия бизнес на много нива Advocare.

Джош отмени годежа си с Аманда Стантън

Джош започна да се среща с Аманда Стантън, когато и двамата бяха състезатели в „Ерген в рая“. През август 2016 г. те потвърдиха връзката си и се преместиха от Джорджия в Калифорния, за да живеят с двете деца на Аманда, Кинсли и Чарли. Двамата обявиха годежа си по време на финала на сезона на Bachelor in Paradise през септември 2016 г. Те обаче отмениха годежа си и развалиха романса си в началото на януари 2017 г.

Състояние на връзката на Джош Мъри през 2018 г

Джош и Аманда бяха уловени да се целуват и да прекарват времето си заедно в Лос Анджелис през февруари 2017 г., само един месец след като бяха разделени. Бъдещето обаче имаше други планове за тях. Твърди се, че Джош се е обадил на полицията в края на март същата година, за да му помогне да вземе Audi, което е купил за Аманда. Аманда каза, че се е съгласила да се откаже от автомобила и че полицейското присъствие не е необходимо, но асистентката на Джош Мъри, Хейли Уотс, изглежда не беше съгласна.

 Джош Мъри

С това заявено беше разкрито, че Джош и Аманда вече не са в романтична връзка и са продължили напред. Джош изглеждаше, че се наслаждава на необвързаността си след всички вълнения. Джош, на 38 години, не е актуализирал статуса си за запознанства от 2018 г.

Популярни Публикации