Джош Хоме заплаши гаджето на бившата си съпруга

След четиринадесет години брак, фронтменът на The Queens of the Stone Age, Джош Хоме, подаде молба за развод и се раздели законно със съпругата си, Броуди Дале, през ноември 2019 г. След като се срещаха няколко години, двойката се ожени през 2015 г. Двамата имат три деца, една дъщеря, Камил, и двама сина, които бяха съответно на тринадесет, осем и три години по време на развода им.

Според TMZ съпругата на певеца, Броуди-Дале-Оме, е подала молба за развод, но причината остава непосочена или неясна.
Homme и Dalle се срещнаха за първи път, когато бяха съответно на 17 и 23 години, а Homme беше член на Screaming Trees. Homme описа съпругата си като своето пънк-рок момиче мечта в интервю за The Sydney Morning (чрез Wonder wall).

Homme твърди, че са се срещнали зад кулисите, имали са разговор и са се разбрали, но не са се виждали отново в продължение на седем години. Според Wonderwall той се преструвал, че небрежно разговаря с някого, но вече бил видял Dalle и се преструвал на небрежен около нея. Никога не е очаквал да срещне някой толкова специален като нея, добави той. От този ден нататък двойката щракна и те започнаха своето любовно пътуване. Но за известно време двойката е забравила за чувствата си един към друг и е решила да се раздели завинаги.Разводът: Джош Хоме и Броуди Дале

Дале подаде молба за развод през 2019 г., след като обвини Джош Хоме, че я е ударил с глава в нетрезво състояние. По-късно Homme получи ограничителна заповед срещу бившата си съпруга, твърдейки, че тя ще присъства на шоутата и ще причинява нарушения. Двойката сподели попечителството над трите си деца, но ситуацията е по-сложна, отколкото изглежда. Според Rolling Stone, Homme обвини Дале, че е нарушил споразумението им за споделено попечителство и го е отчуждил от посещения и разговори с децата им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jho Baby Duck Joshua Homme (@jhobabyduck)

Той поиска от съдията да вземе мерки срещу Дале. След това Дале подаде ограничителна заповед срещу бившия си съпруг от името на двамата им синове. Тя твърдеше, че се страхуват от баща си и повдигна обвинения за физически и вербален тормоз. Дале свидетелства в съда, че е убедила децата им да отидат в къщата на баща си, но децата отказали. Homme получи временна ограничителна заповед за дъщеря си, въпреки че съдът отхвърли искането му. Бившата съпруга на Оме също го обвини, че я е заплашвал и се е държал лошо с децата им. Техният развод все още е подложен на множество изслушвания и изпитания.

Джош Хом се опита да заплаши съпругата на бившия си приятел

Според правни документи, получени от TMZ, бившият съпруг на Дале е започнал да заплашва гаджето й, Гънър Фокс, със смърт през 2020 г. Когато Хоме научил, че бившата му съпруга се среща с друг, той започнал словесна кавга. Според документите Фокс пазарувал за Коледа в мол, когато се появил Оме. Той твърди, че Хоум го е заплашил пред Apple Store, наказал го е и е заплашил да го убие и да го хвърли от балкона на втория етаж.

 Джош Ман

Джош Ман

Homme, според Foxx, е нахлул в къщата с Dalle и нейните деца и е нарязал гумите му. След това той отиде при ченгетата, които му издадоха временна ограничителна заповед срещу Homme, като го накараха да стои на поне 50 ярда от Фокс и двете му дъщери.

Популярни Публикации