Джош Флаг току-що излезе публично с новия си любовник Андрю Бейер

След раздялата си с Боби Бойд, Джош Флаг направи публично достояние новия си любовник Андрю Бейер. Медийната звезда обяви романса си с Бейер в история в Instagram, в която те се целуват в ресторант. Флаг и Бойд се разведоха през март 2022 г., а първият каза в интервю, че са се разделили няколко месеца преди официалното съобщение в Instagram. Той призна, че е в друга връзка и каза:

След развода с Боби започнах да се срещам с някого. Не търсех среща, откакто бях женен. Излязохме на среща едва след развода с Боби.

Въпреки развода си Флаг и Бойд все още са в отлични отношения. В Instagram Бойд също каза,Сексуалната ни връзка може да приключи, но винаги ще го смятам за член на моето семейство. Обожавам те, Джошуа, и ти желая само любов и щастие.

Всичко за новото гадже на Джош Флаг.

Откакто стана публичен с новия си любовник Андрю Бейер, Джош Флаг е тенденция в интернет. Те са заедно от пет години. Те започнаха като приятели и след това започнаха да се срещат. Флаг твърди това

Беше двупосочна улица. Известно време бяхме приятели. Просто се получи естествено. Много го харесвам и той е много мил човек.

 Джош Флаг

Бейер, подобно на Флаг, е агент по недвижими имоти, който работи с Aaron Kirman Group в Лос Анджелис. Той отиде в USC и е приятел с Оливия Джейд, личност в социалните медии. Повече информация за семейството и работата на Андрю все още не е публикувана.

История на отношенията на Джош Флаг и Боби Бойд

Боби Бойд и Джош Флаг се сгодиха през 2016 г. и се ожениха на следващата година в хотел Бевърли Хилс. Те обаче обявиха развода си през март 2022 г., като Флаг потвърди новината в Instagram.

С Боби се развеждаме. Това може да изглежда внезапно, но реших, че е по-добре да бъда открит от самото начало, вместо да скрия заглавието. Това не беше прибързан или прибързан избор. Обсъждахме дълго време, преди да стигнем до това решение. Не беше липса на любов, а по-скоро двама души, които се развиваха в противоположни посоки и желаеха много различни неща за себе си.

 Джош Флаг

Флаг каза, че обича Бойд и изпитва само любов и уважение към Боби. Той завърши, като благодари на всички. Боби отговори, като изрази, че винаги ще бъде благодарен за приятелството си с Джош. Той добави, че той и Джош са се опитвали да намерят решение от няколко месеца и отбеляза,

Искахме това да е лична работа между нас, без участието на повечето ни приятели и роднини. Ако има нещо, което мога да кажа и за двама ни, то е, че направихме всичко възможно, за да работим.

Той е агент по недвижими имоти, телевизионна личност, автор и сътрудник на няколко списания и новинарски сайтове за недвижими имоти. Пълното му име е Джошуа Даниел Флаг.

Популярни Публикации