Джорджия Уигам- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Джорджия Уигам е известна актриса от Съединените щати. Джорджия Уигам се появява предимно в телевизионни предавания и понякога във филми. Тя е известна с ролите си на Бет в Scream на VH1, Ейми Бендикс в The Punisher на Netflix и Кат в Netflix 13 Reasons Why.

Бързи факти

Пълно име: Джорджия Уингам
Дата на раждане: 19 август 1997 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло: 121 паунда
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 700 хиляди долара
Заплата K-10K
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Кестенява коса с руси отблясъци
Размер на тяло 34-26-35
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказко бяло
баща Ший Уигам
Майка Стайн Уигъм
Братя и сестри един

Биография на Джорджия Уигам

Джорджия Уигам е родена в Ню Йорк, Ню Йорк, на 19 август 1997 г. Сега е на 22 години. Тя се казва Джорджия Уигам, но предпочита да бъде известна с прякора си Джорджия. Тя е дете на актрисата Ший Уигам. Той е добре известен с появата си като Елиас Томпсън в драмата на HBO Boardwalk Empire и поддържащите си роли в True Detective, Kong: Skull Island и Death Note. Джорджия също има по-малък брат или сестра, който обожава. Името на майка й е Stine Whigham, въпреки че цялата друга информация относно нея е неразкрита.

Уигам е отгледана в родното си място в Ню Йорк от леля си. Тя имаше добър живот, защото беше дъщеря на актриса. Whigham е от американски произход и кавказки бял произход. Като дъщеря на актриса, тя е била принудена да търси развлекателна професия от детството си. Charter High School of the Arts предостави на Giorgia Whigham висококачествен колеж.Височина, тегло и измерване на тялото

Джорджия Уигам е прекрасна дама с кафяви очи и кафяво-руси подчертани кичури. Whigham е прекрасна дама със стройна фигура. Дамата е поддържала тялото си, за да е в крак със сложните си изяви във филми и телевизионни предавания. Тя е висока 168 см и тежи около 121 паунда. Размерите на знаменитостта са 34-26-35, а тя носи сутиен с размер 33B. Тя притежава обувка с размер шест.

  Джорджия Уигам

Джорджия Уигам позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Джорджия Уигам

По отношение на нетната стойност, Джорджия Уигам е популярен в социалните медии, с 337K последователи в Instagram и 6K последователи в Twitter. По същия начин тя редовно актуализира своя Instagram с информация относно предстоящите си филми и предавания.

Whigham е, без съмнение, много печелеща млада възрастна знаменитост. Очаква се заплатата й да бъде между 8 500 долара и 10 000 долара на епизод, в който се появява. Нетната стойност на Whigham се оценява на 700 000 долара от 2019 г. Whigham също почива с приятели, използвайки средствата, които е спечелила от усърдната си работа.

кариера

Джорджия Уигам прави своя актьорски дебют през 2016 г. с късометражния филм Pinky, в който си партнира с Ellery Sprayberry. След тази година тя участва в The Legend of Master Legend, телевизионен филм, и участва като гост в няколко епизода от сериала на Netflix 13 Reasons Why. През същата година американската актриса се появява в драмите 'Орвил' и 'Синът на Зорн'. През 2018 г. тя се появи в една версия на Dirty John и един епизод на Animal Kingdom. По-рано тази година Уигам играе Криси във филма Сиера Бърджис е загубеняк.

Уигам започва да се появява като Ейми Бендикс в The Punisher на Marvel Netflix в началото на 2019 г. Същата година тя участва в ролята на Карли в Saving Zo, филм, базиран на бестселъра на Алисън Нол за младежи, заедно със сестрите и актрисите Лора и Ванеса Марано. На 25 ноември 2019 г. тя участва в ролята на Бет в третия сезон на телевизионния сериал на MTV Scream. Тя е представена като гот момиче и местен татуист в сериала. Тя се появи в две телевизионни предавания през 2020 г., Джейд в Legacies и Шона Шор в Into the Dark.

Зашеметяващата актриса се е появявала в много филми и телевизионни предавания през цялата си кариера. Тя е един от най-добрите избори сред няколко филмови и телевизионни ръководители. Тя бързо натрупва успешна автобиография в резултат на вродените си актьорски способности и способността да играе различни стилове герои по телевизията. Whigham безспорно е потенциална суперзвезда с такъв успех благодарение на нейните ръце. В личния си живот тя е обикновено семейно момиче, което обича да прекарва свободното си време с приятели, да пазарува и да пътува до далечни места.

Джорджия Уигам Гадже, Запознанства

Според интернет Уигам винаги е бил сам. Тя също така твърди, че не е омъжена. Според няколко сведения тя веднъж е била видяна в Манхатън с мистериозен мъж на име Ноа Кентис. Тя обаче никога не е потвърдила това. Джорджия поддържа нисък профил по отношение на професионалния и романтичния си живот. Според слуховете обаче тя може да е имала поне един ангажимент в миналото.

Любопитни факти

  • Джорджия Уигам е известна актриса от Съединените щати.
  • Джорджия Уигам се появява предимно в телевизионни предавания и понякога във филми.
  • Тя е добре известна с ролите си на Бет в Scream на VH1, Ейми Бендикс в The Punisher на Netflix и Кат в Netflix 13 Reasons Why.
  • Джорджия Уигам е родена в Ню Йорк, Ню Йорк, на 19 август 1997 г.
  • Тя се казва Джорджия Уигам, но предпочита да бъде известна с прякора си Джорджия.

Популярни Публикации