Джорджия Бриджърс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Джорджия Бриджърс е личност в социалните медии, базирана в Съединените щати. Джорджия Бриджърс е създател на съдържание в YouTube, най-известна с качването на различни видеоклипове в изповедален стил в своя канал. Освен това тя е член на ЛГБТ+ общността и се самоопределя като бисексуална. Знайте всичко за Джорджия Бриджърс - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Джорджия Бриджърс
Дата на раждане: 26 юли 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Instagram звезда, социална медийна личност, LGBT+ инфлуенсър
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Тори
Нетна стойност 25 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
образование Университет на Синсинати
Майка Холи Бриджърс
Братя и сестри Три (биологична сестра: Хоуп; доведени сестри: Сабрина и Келси)

Биография на Джорджия Бриджърс

Джорджия Бриджърс е роден на 26 юли 1998 г. и е на 22 години към момента на писане. По отношение на семейството, тя има сестра на име Хоуп, която също е знаменитост в социалните медии. Освен това Джорджия има две доведени сестри, Сабрина и Келси. Във видеоклип в YouTube, озаглавен STEP SISTER TAG, тя представи своите доведени братя и сестри. Доведените сестри се запознаха през 2012 г., когато Джорджия беше първокурсничка в гимназията.

По същия начин името на майка й е Холи Бриджис и понякога се появява в своите публикации в Instagram и видеоклипове в YouTube. Джорджия Бриджърс получи бакалавърската си степен през декември 2019 г. от университета в Синсинати. Освен това Джорджия е гражданин на Съединените американски щати и нейният зодиакален знак е Лъв.Височина и тегло на Джорджия Бриджърс

За съжаление няма налична информация за измерванията на тялото на Джорджия Бриджърс. В момента височината, теглото, измерванията на гръдния кош, талията и бедрата, размерът на роклята и обувките на Джорджия не са налични. Джорджия също има руса коса и зашеметяващи сини очи.

кариера

Джорджия Бриджърс е професионална личност в социалните медии. Тя е преди всичко знаменитост в YouTube, известна с качването на различни видеоклипове в изповедален стил в своя канал. Тя има над 359 000 абонати и 16,2 милиона гледания на канала си в YouTube. Освен това Джорджия е добре известна със своето пеене, танци и хумористично съдържание, което качва в канала си в YouTube.

Джорджия създаде своя акаунт в YouTube за първи път на 24 февруари 2016 г. След това тя започна постоянно да качва видеоклипове от първия ден. Първият видеоклип е озаглавен Road to the Runway—Not Tall Enough! От качването му на 24 февруари 2016 г. тя е натрупала над 38 хиляди гледания.

МАМА ЗАДАВА ВЪПРОСИ ЗА БИСЕКСУАЛНОСТТА е най-популярният й видеоклип. Тя публикува това видео на 8 юли 2018 г. и е получило над 5,4 милиона гледания. Джорджия отговаря на няколко въпроса за бисексуалността, които майка й поставя в това видео.

Освен това тя е създала видео съдържание, включващо няколко куиър, лесбийки и всеки, който се идентифицира като ЛГБТ+. Освен това Джорджия е добре известна с това, че е приета в Theta Phi Sorority и присъства на конгреса през 2018 г. в Питсбърг, Пенсилвания. Тя също присъства на концерт на Камила Кабело през април 2018 г. и публикува снимка в своя Instagram.

Нетната стойност на Джорджия Бриджърс през 2022 г

Преместване на, Очаква се нетна стойност на Georgia Bridges от около 25 000 долара към 2022 г. Тя е публикувала над 160 видеоклипа, събрали общо над 16 милиона гледания. Тя публикува средно по три нови видеоклипа на месец, натрупвайки 23 хиляди гледания и 39 нови абонати всеки ден.

Гадже и срещи с Джорджия Бриджърс

Джорджия Бриджърс е бисексуална жена. Тя обсъди това с майка си в един от нейните видеоклипове в YouTube. Джорджия отговори на различни въпроси относно своята бисексуалност в това видео с майка си. Освен това сестрата на Джорджия, Хоуп Бриджърс, е член на ЛГБТ+. Наскоро тя разкри, че не е двоична.

В своите видеоклипове в YouTube братята и сестрите на дъгата са откровени за своите преживявания. Няколко от тези видеоклипове включват ВЪПРОСИ СЪС МОЯТА СЕСТРА ЛЕЗБИЙКА, РАЗМЯНА НА СТИЛА НА СЕСТРА ЛЕЗБИЙКА, КАК РАЗБРАХМЕ, ЧЕ СМЕ ГЕЙ | ft. Hope Bridgers, ИЗЛИЗА КАТО НЕБИНАРЕН | ft. Hope Bridgers, SISTER TAG | 2017 г. и VLOG | Little Sister Take Over, Thrifting in Brooklyn + TikTok Gays.

Джорджия Бриджърс е в романтична връзка с Тори, чието име в Instagram е @possiblytori. В съответните си акаунти в социалните медии влюбените споделят няколко свои снимки заедно.

Освен това Джорджия и Тори са горди собственици на голдън ретривър на име Съмър. Освен това Джорджия поддържа изключително чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот.

Популярни Публикации