Джордж Макай - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Джордж Макей е английски актьор, който е активен в развлекателната индустрия от 2002 г. Започва в развлекателната индустрия, когато е на десет години, когато е забелязан от актьорски екип и е поканен на прослушване за дебютния му филм „Питър Пан. Той се появява в много сериали и филми, но е най-известен с ролята си в британския военен филм „1917“, в който играе Уилиан Скофийлд. По същия начин той се появява в сценични пиеси, радиопиеси и аудио драми. Той е номиниран за множество награди за приноса и отдадеността си към актьорството, като той също притежава редица от тях.

Бързи факти

Пълно име Джордж Андрю Дж. Макей
Професия актьор
Рождена дата 13 март 1992 г
Родно място Хамърсмит, Лондон, Великобритания
Зодия Риби
родители Баща: Пол Маккей
Майка: Ким Бейкър
сестра Дейзи Маккей
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 5 милиона долара
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 6 фута (183 см/1,83 м)
Тегло 75 кг (165 фунта)
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво

Биография на Джордж Макей

Джордж Андрю Дж. Макей е роден на 13 март 1992 г. в Хамърсмит, Лондон, Великобритания. Баща му Пол Маккей е сценичен мениджър, а майка му Ким Бейкър е дизайнер на костюми. Израства в Барнс с по-малката си сестра Дейзи МакКей. Той е на 28 години и е роден под знака на Риби.

Колко висок е Джордж Макай?

Джордж Макей има британско гражданство и е от бялата раса, според етноса си. Неговите предци са шотландци, а той е от ирландски и английски произход. Освен това, той е висок 6 фута (183 см/1,83 м) и тежи приблизително 75 кг (165 фунта). Има атлетично тяло, дълбоки сини очи и светлокафява коса.Образование на Джордж Макей

Джордж Макай получава образованието си в The Harrodian School в Лондон.

кариера

След като беше избран от прослушванията си, Джордж Макай получи първата си роля във филма от 2003 г. „Питър Пан“. Във филма от 2006 г. „The Thief Lord“ той играе Ричио, а във филма от 2008 г. „Defiance“ играе Арон Биелски. От 2009 до 2013 г. той се появява в шест пълнометражни филма и два късометражни филма, включително „The Boys Are Back“, „Hunky Dory“, „Private Peaceful“, „How I Live Now“, „Sunshine on Leith“ и „For Тези в опасност.“ По подобен начин през 2014 г. той се появява във филма „Гордост“, режисиран от Матю Уорхъс, в който се появява и Андрю Скот. На следващата година той се появява в късометражния филм Fuel to Fire, а през 2016 г. се появява в комедийно-драматичния филм „Captain Fantastic“.

По подобен начин през 2017 и 2018 г. видяхме Джордж във филми като „Marrowbone“, мистериозен филм на ужасите, „Where Hands Touch“, романтичен филм и „Офелия“, филм, базиран на пиесата на Уилям Шекспир, в която той играе Хамлет . След това той беше видян като Нед Кели и LCpl.William Schofield съответно във филма на бушранджъра „Истинската история на бандата Кели“ и номинирания за Оскар филм „1917“. Наскоро той работи върху предстоящия си филм „Вълк“, в който играе Джейкъб.

С кого се среща Джордж Макей?

Джордж Макей е много личен относно личния си живот и никога не го е обсъждал в медиите.

Колко богат е Джордж Макей?

Джордж Макей е добре известен и талантлив член на холивудската филмова индустрия. Нетната му стойност се оценява на 5 милиона долара към 2022 г

Популярни Публикации