Джорди Виласусо- Wiki, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Жорди Виласусо е известен актьор, модел, личност в социалните медии, телевизионна личност и онлайн феномен, базиран в Маями, Флорида. Той е добре известен в цялата нация в резултат на изявите си в няколко телевизионни програми. Може би е най-запомнен с ролите си в Paint by Murder, Days of Our Lives, South Beach, All My Children и Guiding Light.

Бързи факти

Пълно истинско име Жорди Алехандро Виласусо.
Известно име Жорди Виласусо
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
рожден ден 15 юни 1981 г.
Възраст (към 2021 г.) 40 годишен.
Професия Актьор, водещ на подкаст, звезда в социалните медии и телевизионна личност.
Родно място Маями, Флорида, Съединени щати.
Резиденция Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Горно училище Ransom Everglades.
Glendale Community College в Калифорния.
Калифорнийски държавен университет, Нортридж.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Зодия Близнаци.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 66 кг

Възраст и ранен живот на Джорди Виласусо

Жорди Виласусо беше роден на 15 юни 1981 г в Маями, Флорида. Той каза, че се е преместил в Ню Йорк със семейството си през 2000 г. Сега той живее в Лос Анджелис, Калифорния, със семейството си. Виласусо е на четиридесет години (към 2021 г.). Жорди Алехандро Виласусо е пълното му име. След като разгледахме официалната му страница във Facebook, открихме, че той посещава горното училище Ransom Everglades. Той се записва в Калифорнийския държавен университет, Нортридж, за да получи бакалавърска степен. След това се записва в Glendale Community College в Калифорния.

Височина и тегло на Джорди Виласусо

Джорди Виласусо е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 66 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Жорди Виласусо

Jordi Vilasuso Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джорди Виласусо? Известният актьор сега води луксозен начин на живот със семейството си. Той живее в луксозна къща, която е богато обзаведена с изискани мебели и други електрически уреди. Освен това той има страхотен автомобил. Джорди печели солидно от актьорство, реклами, подкасти и други начинания. Нетната стойност на Jordi Vilasuso се оценява на между 2-3 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Виласусо беше пламенен актьор, който преследваше страстта си. Според страницата му в IMDB той започва кариерата си през 1995 г. като Франк в телевизионен документален сериал, наречен „Неразгадани мистерии с Денис Фарина“. След това той си намира работа във филмовия бизнес. Сред многото му заслуги са Guiding Light, Fashion House, The Line, All My Children и The Arrangement. От 2018 г. до 2022 г. той участва в телевизионния сериал „Младите и неспокойните“. Той се появява в над 396 епизода като Rey Rosales. Освен това той и съпругата му стартираха подкаст, озаглавен „Да го накараме да работи“. Хората също обичат да слушат техните подкасти.

Съпруга и брак на Джорди Виласусо

Коя е съпругата на Жорди Виласусо? Виласусо е интелигентен и надарен човек. Преди беше женен за Кейтлин Виласусо. Двойката се сгоди през 2012 г. Те се ожениха на 25 август 2012 г. с одобрението на членовете на семейството си, според докладите. Позволете ми да ви уведомя, че двамата се ожениха в Исламорада, Флорида, в Съединените американски щати. Кейтлин е известна актриса и модел.

Кейтлин и Джорди често публикуват любовни снимки в своите социални мрежи. Освен това тя се е появявала в редица филми, телевизионни програми и риалити шоута. Позволете ми да ви уведомя, че тя е по-голямата сестра на Бейли Мадисън, известна актриса в Съединените американски щати.

Популярни Публикации