Джордан Коул - Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джордан Коул е американски футболист, който играе Linebacker за своята страна. Той до голяма степен е представлявал предишния си клуб, Northern Illinois Huskies. В момента той е член на Югоизточен Мисури Стейт Редхокс.

Бързи факти

Пълно истинско име Джордан Коулман
Псевдоним Джодан Коул
Възраст (към 2022 г.) 23 години
Популярни за Играя футбол за Southeast Missouri State Redhawks
Професия футболист
Дата на раждане 20 ноември 1999 г
Място на раждане Фъргюсън, Мисури
Роден град Фъргюсън, Мисури
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Училище McCluer South-Berkeley high
колеж Югоизточен държавен университет на Мисури.
образование Специалност по физическо възпитание с второстепенно в бизнеса
Завършване на магистърска степен по социални науки
Нетна стойност Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия християнството
Зодия Скорпион
Езици Английски
Височина 6 фута 2 инча

Възраст и ранен живот на Джордан Коул

Джордан Коул е роден на 20 ноември 1999 г. във Фъргюсън, Мисури. Той се присъединява към отбора на гимназията McCluer South-Berkeley, докато все още живее в родния си град. Той игра за отбора си в гимназията през 2016 г. и беше избран от своя колежански клуб през 2017 г. Джордан завърши със степен по физическо възпитание и непълнолетна в бизнеса, докато играеше за колежанския си отбор. През 2022 г. той ще завърши магистърската си степен по социални науки в Югоизточния държавен университет на Мисури.

Височина и тегло на Джордан Коул

Джордан Коул е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 97 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Джордан Коул

Нетната стойност на Джордан Коул

Колко е нетната стойност на Джордан Коул? Джордан тепърва ще започва да печели пари от професионалната футболна игра, която е играл за своя университетски отбор. В резултат на това неговата нетна стойност все още не е споделена. Той скоро ще подпише своя договор за милиони долари в NFL през следващите години.

кариера

Джордан беше член на гимназиалния отбор на McCluer South-Berkeley от 2014 до 2016 г. През 2016 г. той получи награда за всички области. Асоциацията на футболните треньори в Мисури също го обяви за 3A защитник на годината. Той играеше баскетбол в училището си и беше член на вицешампионските отбори на регионалното първенство през 2013 и 2016 г., както и на вицешампионския отбор на областното първенство през 2015-16 г. Той се справя добре за своя университетски отбор от 2018 г.

Джордан Коул приятелка и запознанства

С кого се среща Джордан Коул? Джордан Коул никога не е бил интервюиран за връзка. Той е необвързан и няма приятелка според нас. Той е висок и привлекателен мъж, който е привлякъл много от своите дами от колежа. Но той все още не е женен, тъй като предпочита да прекарва свободното си време във футбол, отколкото в любовни връзки.

Популярни Публикации