Джордан Гелбър- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, деца, височина

Джордан Гелбър е актьор и певец от САЩ. Джордан Гелбър се е появявал на сцената в Avenue Q, All My Sons и Elf ​​the musical, наред с други продукции. Той също така е работил по множество продукции извън Бродуей. Гелбер също е участвал в елементарни телевизионни предавания и други телевизионни предавания и се смята за изобретяването на героя на комикса. Знайте всичко за Джордан Гелбър- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, деца, височина

Бързи факти

Пълно име: Джордан Гелбър
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Ню Йорк
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 ноември 2009 г
Съпруга Марша Льоб
Нетна стойност 0k-1 милион.
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кестен
Родно място Квартал Ривърдейл в Бронкс
образование СТАНДФОРДСКИ УНИВЕРСИТЕТ
баща Доналд Жълт
Майка Барбра Гелбър
Братя и сестри 1 (сестра) Мариел Гелбер
деца 2 (син) Хенри Гелбър и Дашиел Гелбър.

Биография на Джордан Гелбър

Джордан Гелбър е роден през 1975 г. в квартал Ривърдейл в Бронкс и е израснал в Удмиър, Лонг Айлънд. Според 2020 г. той вече е на 45 години. По отношение на семейството той е син на Доналд Гелбър и Барбра Гелбър. Той има по-малка сестра, Мариел Гелбер, която поддържа своята еврейска идентичност. Малко се знае за неговия фамилен произход или младост. Цялата информация за семейството му все още не е разкрита.

Джордан завършва гимназията GEORGE W. HEWLETT в Хюлет, Лонг Айлънд, през 1993 г. Освен това той учи в Националния театрален институт. След това завършва СТАНДФОРДСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ през 1997 г., когато е член на импровизационната театрална трупа Stanford Improvisers и групата Cappella Stanford mendicants. След това Джордан получава магистърска степен по актьорско майсторство от училището по изкуства Tisch на Нюйоркския университет през 2000 г.Височина и тегло на Джордан Гелбър

Той е с наднормено тегло и във форма. Има кестенява коса и примамливи кафяви очи. Височината и теглото на Джордан Гелбър за момента не са известни.

кариера

Що се отнася до работата и професионалния му живот, всички го познаваме като актьор и певец. Появява се в множество музикални и телевизионни предавания. Той е най-известен с превъплъщението си в ролята на Брайън, борещ се комик, в наградения с награда 'Тони' бродуейски мюзикъл 'Авеню'. Q. Гелбър също се появи на Бродуей като Франк Луби във всички мои момчета на Артър Милър от 2008 до 2009 г. Гелбър участва заедно с Джейк Гиленхал и Анали Ашфорд в ограниченото възобновяване на Бродуей на мюзикъла на Джеймс Лапин на Стивън Сондхайм Неделя в парка с Джордж през 2017 г. в театър Хъдсън.

Информира публиката за допълнителните си сценични изяви в две извънбродуейски постановки на обменния театър.

Свирил е с театралните компании Atlantic и Cathartic извън Бродуей. Освен това той се появява в различни предавания, включително повтаряща се роля в CBS Elementary като д-р Юджийн Хоус, съдебен лекар. В първите три епизода на Boardwalk Empire на HBO той също се появи за кратко. Като технолог от CSU Лейтън, той също играе честа роля в Закон и ред.

Епизодична роля в епизод на Закон и ред, включващ престъпни намерения, г-н Робот и семейство Сопрано, както и специалния отдел за жертви. В криминалната драма от 2007 г. Преди дяволът да разбере, че си мъртъв във филма от 2009 г. Превземането на Пелам 123, той играе герой, който обича да се вози в коли с момчета и е сдвоен със Сара Гилбърт. Той направи своя пълнометражен дебют в Dark Horse на Тод Солондз към края на 2010 г. В драматичния боксов филм от 2016 г. той играе второстепенна роля. Той предостави гласа зад кадър за няколко видео игри.

Jordan Yellow Нетна стойност през 2022 г

Основният източник на доходи на Джордан Гелбър е като актьор. Знаейки някои данни за Джордан Гелбър, прогнозира се той да има нетна стойност между 0 000 и милион през 2022 г.

Джордан Гелбър Съпруга, брак

Що се отнася до личния му живот, той се жени за Марша Льоб през ноември 2009 г. Марша Льоб е старши онлайн медицински редактор на McGraw Hill. Джордан и Марша Гелбър са родители на две деца, Хенри Гелбър и Дашиел Гелбър.

Популярни Публикации