Джордан Братман- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Джордан Братман е известен музикант, музикален продуцент, предприемач, артист, медийна личност, интернет личност и музикален ръководител от Ню Йорк, САЩ. Той е най-известен като бивш съпруг на Кристина Агилера, популярна поп звезда.

Новината за развода на Кристина Агилера и Джордан направи заглавия и хората бяха любопитни защо се развеждат. Заради сина си Кристина и Йордан поддържат приятелски отношения.

Нека ви разкажа за Братман, известен музикален продуцент. Той е сътрудничил с множество музикални изпълнители и музикални компании в Съединените щати. Според докладите той също така притежава линия за дрехи и футболен отбор в Ню Йорк.Бързи факти

Пълно истинско име Джордан Филип Братман.
Известно име Джордан Братман.
Дата на раждане 04 юни 1977 г.
Възраст (към 2021 г.) 44 години.
Място на раждане Бронкс, Ню Йорк, Съединени щати.
Националност Американски.
Професия Музикален продуцент, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност 15 милиона долара
Училище/Колеж Университетът Тулейн.
образование Бакалавър по бизнес мениджмънт.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Близнаци.
Религия християнството.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 66-71 кг
Цвят на косата черен.

Възраст и ранен живот на Джордан Братман

Кой е Джордан Братман? Джордан Филип Братман е роден на 4 юни 1977 г. в Бронкс, Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Към 2021 г. той е на 44 години и принадлежи към зодия Близнаци. Джордан Филип Братман е цялото му име.

След като завършва основното си образование, той се записва в известна гимназия, за да продължи средното си образование. По-късно той се записва в университета Тулейн, който се намира в Ню Орлиънс, Луизиана. Университетът Тулейн му дава бакалавърска степен по бизнес мениджмънт.

Джордан Братман е син на Джак (баща) и Гейл (майка) (майка). Джордан получи музикален съвет от Джак, известен музикален продуцент. Гейл Братман, майка му, е домакиня. Обича да готви за семейството си.

В детството си споделя играчките си с Джош Братман. Джош е известен филмов продуцент, който е работил по филми като The Sitter, Priest, Fright Night и много други. От друга страна, той е от смесен етнос и се придържа към християнството.

  Джордан Братман

Джордан Братман с брат си (Източник: Pinterest)

Джордан Братман приятелка и запознанства

С кого се среща Джордан Братман? Джордан Братман и Кристина Агилера се срещнаха за първи път през 2002 г. Първоначално двамата имаха приятелска връзка и започнаха да развиват чувства един към друг. Джордан имаше връзка с Кристина около три години. Те се сгодиха през 2004 г. Двойката беше много щастлива, че скоро ще се ожени.

Според източници Кристина Агилера и Джордан Братман са се оженили на 19 ноември 2005 г. Кристина носела рокля за 80 000 долара. Беше като сватба от приказките. Макс Лирон Братман, първото дете на двойката, е роден на 12 януари 2008 г.

Кристина Агилера е американска музикантка, текстописец, певица и личност в социалните медии. Нейните меки вокали и песни заеха специално място в сърцата на хората. Тя също е получила множество номинации за Грами. Много хора и известни личности се радват на нейните песни.

Джордан и Кристина, според съобщенията, са се развели през 2010 г. Новините за раздялата им започнаха да се разпространяват и много от феновете им бяха любопитни защо. Те не казаха много за раздялата си. Разводът на двойката беше финализиран на 15 април 2011 г.

Кристина е невероятна певица. Тя има връзка с Матю Рътлър от дълго време. Матю е известен китарист и артист. Те са заедно от 2010 г. Те също са замесени. Кристина Агилера и Матю Рътлър посрещнаха първото си дете, дъщеря на име Съмър Рейн Рътлър.

кариера

Баща му научи Братман на основите на музикалното производство. Започва работа в различни музикални студиа в Ню Йорк малко след завършване на дипломирането си. Джордан също е стажувала за музикален продуцент в Луизиана. Нает е като представител на A&R (Artists and Repertoire) за DARP Music, Inc.

Работил е с много известни личности и артисти, включително Pink, Boyz II Men, Madonna, TLC и Michael Jackson. Според нашите източници той е композирал саундтраците за филмите на Universal Pictures „Honey“ и „Bad Boys II“, а също така служи като консултант за тях. Той също така си сътрудничи с Azoff Music Management.

Освен това той е собственик на футболния отбор Ню Йорк Ейнджълс. Той също така притежава линията за дрехи „Jordan Bratman Seduction“, както и линия за парфюми. Според докладите той притежава марката водка „Pure Wonderbratman“.

Джордан Братман Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Джордан Братман? Братман притежава редица фирми. Той също така изкарва добре от разнообразната си кариера. Печалбите му като музикален продуцент биха били от порядъка на 30-50 000 USD (приблизително). Нетното състояние на Джордан Братман се оценява на 15 милиона долара към октомври 2022 г , според източници.

Факти

  • Джордан беше обявен за един от най-добре платените продуценти в света през 2014 г.
  • Не успяхме да намерим акаунта му в нито една социална медийна платформа, включително Instagram, Facebook и Twitter.
  • Според неговия профил в IMDB той е работил по албума „Back To Basics“ на Кристина Агилера през 2008 г.
  • Песента на Кристина Агилера „Ain’t No Other Man“, която е за Джордан Братман, е нейната любима.
  • Заедно с Кристина известният музикален продуцент отпразнува рождения ден на сина си Макс Лирон Братман.

Популярни Публикации