Джордан Бо- Нетна стойност, възраст, приятелка, етнос, височина, кариера

Джордан Бо е известен американски инфлуенсър в социалните медии и Youtuber, известен със своя едноименен канал, където излъчва разнообразие от забавни видеоклипове, вариращи от предизвикателства до трикове и други. Над 1,25 милиона души са се абонирали за канала. С над 562 хиляди последователи в Instagram, той е добре позната фигура. Преди това Бо е работил по канала за скутери BeauBros с брат си Джереми. Той караше скутер от няколко години, преди той и Джеръми да започнат своя канал в YouTube през март 2016 г.

Бързи факти

Празнувано име Джордан Бо
Възраст 25 години
Псевдоним Джордан
Рождено име Джордан Бо
Рождена дата 1998-11-24
Пол Мъжки
Професия Личност в социалните медии
Националност американски
Родена нация Америка
Място на раждане Енсинитас, Калифорния, Съединени американски щати.
Етническа принадлежност Американско-бял
Религия Кристиян
състезание Бяло
Хороскоп Стрелец
баща Г-н Красив
Майка Катлийн Бо
Братя и сестри 1
Семейно положение Неомъжена
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Кариера на инфлуенсър в социалните медии и Youtuber
Нетна стойност 100 000 долара
Височина 5 фута 9 инча или 175 см
Тегло 68 кг или 150 паунда
Тип тяло Средно аритметично
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Зелено
Измерване на тялото 34-28-40 инча

Биография на Джордан Бо

Джордан Бо е роден на 24 ноември 1998 г. в Енсинитас, Калифорния, САЩ. Той е от американска националност и от американска бяла етническа принадлежност. По същия начин религията му е християнска и той е кавказец. Настоящата възраст на Джордан е 22, които той ще отбележи през 2020 г. Неговата зодия е Стрелец, според рождената му дата. Г-н Бо, баща му, е бизнесмен, а Катлийн Бо, майка му, е домакиня. Той също има един по-голям брат, Джеръми Бо, който е YouTuber по професия.

Джордан Бо Височина, Тегло

Джордан Бо има оптимална височина от 5 фута 9 инча (175 см) и здравословна маса от 68 кг (150 фунта). Той е с обикновено телосложение, с физически измервания 34-28-40 инча. Косата на Джордан е тъмно кестенява, а очите му са изумрудени. Той често боядисва косата си с руси отблясъци. Джордан Бо

Джордан Бо с бившата си приятелка (Източник: Pinterest)

кариера

Джордан Бо е необвързан мъж. Той беше във връзка с Джордин Джоунс, актьор, певец и водещ на подкасти. Двойката обаче се е разделила. Така че за момента можем да предположим, че Джордан живее сам живот. Той е прав по отношение на сексуалната ориентация.

Джордан Бо Нетна стойност

Колко богат е Джордан Бо? Джордан Бо е брилянтен човек с нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г . Точната му заплата не е разкрита; въпреки това каналите в YouTube могат да печелят между и на хиляда гледания на видео. Джордан също е работил за одобрение на различни компании, включително Crocs, Land of Freezedom, Bomb Pop, G-Shock, Lull и много други. Основният му източник на доходи е и професията му влиятел в социалните медии и Youtuber.

Популярни Публикации