Джордан Бъроуз - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джордан Бъроуз е борец в свободен стил и бивш борец в народен стил от Съединените щати. В момента той се състезава при 79 килограма, а преди се е състезавал при 74 килограма. Джордан Бъроуз е действащ и шесткратен световен шампион (деветкратен медалист), трикратен златен медалист от Панамерикански игри, четирикратен Панамерикански шампион и четирикратен национален шампион на US Open в свободния стил, както и 11 -кратен член на световния или олимпийския отбор на Съединените щати.

Бързи факти

Пълно име: Джордан Бъроуз
Дата на раждане: 08 юли 1988 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Рак
Пол: Мъжки
Професия: Борец
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 12 октомври 2013 г
Съпруга Лорън Мариачър
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Камдън, Ню Джърси
Националност американски
Религия християнството
образование Гимназия Winslow Township, Университет на Небраска
баща Лирой Бъроуз
Майка Джанис Бъроуз
Братя и сестри Лерой, Дженера, Принцеса
деца Beacon, Ora, Rise, Banner

Биография на Джордан Бъроуз

Джордан Бъроуз е роден на 8 юли 1988 г. в Камдън, Ню Джърси, САЩ и ще бъде на 34 през 2022 г. Освен това пълното му име е Джордан Ърнест Бъроуз.

Името на бащата на Джордан е Лирой Бъроуз, а името на майка му е Джанис Бъроуз, но няма информация за техните професии. По същия начин той има трима братя и сестри: един брат, Лерой Бъроуз, и две сестри, Дженера и Принцеса.Джордан донесе листовка за борба у дома от началното училище и стана първият член на семейството си, който се бори на петгодишна възраст. Той продължава образованието си в Winslow Township High School, където се представя отлично в три спорта: борба, американски футбол и бягане. Освен това, той се надяваше да играе широк приемник в NFL, но отпадна като първокурсник, за да се съсредоточи върху борбата.

Той е американски гражданин, който изповядва християнството и е роден със зодия Рак.

Джордан Бъроуз Образование

Джордан Бъроуз получава формалното си образование в гимназията Winslow Township, където е бил спортист в три спорта по борба, американски футбол и бягане. По подобен начин, като 52-ри класиран старши в страната, той прие стипендия за университета в Небраска през 2006 г.

Височина, тегло на Джордан Бъроуз

Джордан Бъроуз е висок 5 фута 9 инча и тежи 79 килограма, но точните му измервания на тялото не са известни. По същия начин Джордан има черна коса и кафяви очи, но размерите на роклята и обувките му не са налични.

  Джордан Бъроуз

Джордан Бъроуз със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Джордан Бъроуз направи своя дебют на висше ниво на US University Nationals през април 2007 г., завършвайки втори след Тейон Уеър. Бъроуз спечели златен медал веднага след завършване на последния си кеч сезон в NCAA дивизия I през 2011 г., ставайки едва четвъртият борец в историята, който държи едновременно титла в NCAA дивизия I и световна титла в една и съща година.

Бъроуз също спечели златен медал на летните олимпийски игри през 2012 г. Той също така спечели златни медали от световно първенство през 2011, 2013, 2015 и 2017 г., както и бронзови медали през 2014 г. и 2018 г.

Освен това контузиите попречиха на представянето на Бъроуз да спечели медали през 2013 и 2014 г. Той счупи глезена си четири седмици преди турнира през 2013 г. и се състезаваше, докато носеше пет винта и плоча.

В дебюта си срещу Медина от Гвинея-Аугусто Бисау през 2014 г. той изкълчи медиалната си колатерална връзка. Независимо от това той продължи да се състезава.

Освен това, след последната си година, Бъроуз беше награден с Hodge Trophy, който се дава ежегодно от WIN Magazine на най-доминиращия борец в колежа в нацията. Бъроуз завърши университетската си кариера с рекорд от 128-20, което е добро за пето място в историята на Небраска.

Джордан Бъроуз завърши девети на Летните олимпийски игри през 2016 г. в Рио де Жанейро. За разлика от предишни години, включително и тези, в които беше контузен, тази година той не получи медал.

Джордан спечели петата си титла от Панамериканския шампионат на 8 май, когато помете конкуренцията на Панамериканския шампионат през 2022 г. На 16 септември Бъроуз спечели второто си поредно световно първенство до 79 кг и общо шесто на Световното първенство в Белград.

Джордан Бъроуз поддържа различни марки и одобрява техните продукти. Asics, Resilite, Bridgestone, Comcast, Ralph Lauren, Athletic Brewing и USA Wrestling са сред спонсорите, които вижда и печели пари от тях.

Награди Джордан Бъроуз

Джордан Бъроуз е шесткратен световен шампион, както и деветкратен медалист. По същия начин той е четирикратен Панамерикански шампион и трикратен златен медалист от Панамерикански игри. Освен това той е четирикратен национален шампион в свободния стил на US Open. Той също така участва в световния или олимпийския отбор на Съединените щати 11 пъти.

Бъроуз, двукратен шампион на NCAA Division I по фолкстил за Nebraska Cornhuskers, спечели Dan Hodge Trophy (еквивалент на Heisman Trophy) през 2012 г.

Бъроуз постави американски рекорд със седмия си златен медал на олимпийски и световни първенства, след като спечели златото на Световното първенство по борба през 2022 г.

Нетната стойност на Джордан Бъроуз

Нетното състояние на Джордан Бъроуз се оценява на около 5 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това той направи по-голямата част от парите си, като се състезаваше в професионални турнири по борба.

Той също така получава компенсация от спонсори като Asics, Resilite, Bridgestone, Comcast, Ralph Lauren, Athletic Brewing и USA Wrestling.

Съпругата на Джордан Бъроуз, брак

Джордан Бъроуз е женен за Лорън Мариачер, журналист. Те се женят на 12 октомври 2013 г. Бийкън, Ора, Райз и Банер са четирите деца на Джордан Бъроуз и Лорън Мариачър.

Популярни Публикации