Джони Пийкок - Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Джонатан Пийкок е спринтьор от Англия. Пийкок, човек с ампутирани крайници, спечели злато в дисциплината T44 на 100 метра за мъже на Летните параолимпийски игри през 2012 г. и Летните параолимпийски игри през 2016 г. Той спечели бронз на летните параолимпийски игри през 2020 г. Научете повече за Джони Пийкок Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Джони Пийкок
Псевдоним Джони
Известен като Спринтьор
Рождена дата 28 май 1993 г
Възраст 28 години
Хороскоп Водолей
Родно място Кеймбридж, Кеймбриджшир, Англия
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 60 кг
Измервания на тялото N/A
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата светлокафяво
образование N/A
приятелка Сали
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Джони Пийкок

Паун беше роден на 28 май 1993 г , в Кеймбридж и израснал в село Шепрет. На петгодишна възраст той страда от менингит, който убива тъканите на десния му крак, който впоследствие е ампутиран точно под коляното. Когато попита за спортове за хора с увреждания в болницата, които подхождат на неговия протезен крайник, той беше изпратен на параолимпийски спортен ден на талантите. Когато изключително малкото му пънче беше твърде болезнено, за да носи протезата на крака, майка му го носеше на училище. Паун нарича пънчето си бутчето на наденицата. По същия начин той е британски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството.

Височина и тегло на Джони Пийкок

Джони Пийкок е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 60 кг. Има добре поддържано телосложение. Измерванията на тялото му, като гърди-талия-ханш, размер на роклята и т.н., в момента не са налични. Има прекрасни топли кафяви очи и светлокафяви кичури.  Джони Пийкок

Джони Пийкок (Източник: Google)

Нетната стойност на Джони Пийкок 2022 г

Колко е нетната стойност на Джони Пийкок? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, известен бегач Нетното състояние на Джони Пийкок е 1-5 милиона долара към 2022 г. Той направи парите си като професионален бегач.

кариера

  • Пийкок се състезава в първото си международно състезание през май 2012 г., в Параолимпийската световна купа в Манчестър.
  • През юни 2012 г. Пийкок постави нова световна марка на 100 метра в спринта на хора с ампутирани крайници в параолимпийските изпитания на САЩ по лека атлетика, записвайки 10,85 секунди, за да подобри предишния рекорд на Марлон Шърли с 0,06 секунди.
  • Този рекорд беше счупен през юли 2013 г. по време на Световното първенство по лека атлетика IPC през 2013 г. на Stade du Rhône в Лион от американския атлет Ричард Браун, който пробяга 10,83 секунди в полуфиналите на T44 на 100 метра.
  • Пийкок спечели финала на 100 метра T44 за 10,90 секунди на Летните параолимпийски игри през 2012 г., като спечели злато и постави параолимпийски рекорд в процеса.
  • Пийкок защити титлата си на Летните параолимпийски игри през 2016 г., като спечели злато в T44 100 м за 10,81 секунди.
  • Пийкок беше късно попълнение в британския отбор за отложените летни параолимпийски игри през 2020 г., които ще се проведат в Токио на 21 юли 2021 г.
  • Пийкок се появява епизодично в сериала Hollyoaks на Channel 4 през август 2021 г.

Джони Пийкок Гадже и запознанства

С кого се среща Джони Пийкок? В момента се среща със Сали. Сали се срещна със златния медалист от параолимпийските игри Джони Пийкок за първи път на световното първенство за юноши през 2010 г. Сега те живеят в Лафбъро с френския си булдог Луна. Джони се възхищаваше на приятелката си от Северна Ирландия през 2016 г., казвайки, че тя е за него.

Популярни Публикации